Terwaenen 27 5341 DC Oss

  • Verhuurd
€ 825 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 mei 2023
Verhuurdatum
13 juni 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM OP DEZE WONING TE REAGEREN. VANWEGE DE ZEER GROTE BELANGSTELLING NEMEN WIJ GEEN NIEUWE AANVRAGEN MEER IN BEHANDELING!

Beschikbaar per 1 juli 2023!

Fris en leuk 2-kamerappartement midden in het stadscentrum van Oss, gelegen op de eerste verdieping met een eigen balkon en een eigen berging in de onderbouw.

INDELING:
Begane grond:
Via de centrale entree met postboxen en bellentableau betreedt u het appartementencomplex. Via de trap bereikt u de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Entree appartement, toilet, meterkast (vijf groepen, aardlekschakelaar) en een vaste kast met cv-opstelling. Via de hal komt u in de woonkamer met open keuken voorzien van gaskookplaat, vaatwasmachine, afzuigkap, magnetron, inbouwkoelkast en inbouwvrieskast. De royale slaapkamer geeft toegang tot het balkon en badkamer met aansluitpunt voor de wasmachine. Het gehele appartement is voorzien van een moderne PVC-vloer.

HUURCONDITIES:
- Huurprijs bedraagt € 825,- per maand, exclusief het verbruik van Gas/Water/Elektra;
- Huurder dient zichzelf aan te melden bij de desbetreffende nutsvoorzieningsbedrijven;
- Huurder zal het huurbedrag per maand voldoen voor of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft;
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 1.650,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst;
- De huurtermijn voor deze woning is vastgesteld op minimaal 1 jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Indien deze periode verstrijkt zonder opzegging, wordt de overeenkomst verlengd voor een periode voor onbepaalde tijd;
- Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden volgens de indexcijfers van het CBS.

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via
U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 825 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 1.650 eenmalig
Aangeboden sinds
Soort appartement
Portiekflat (appartement)
Oppervlakte
60 m² wonen
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Inhoud
180 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verhuurmakelaar

Makelaardij de Leygraaf

Bel 0412-649149

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.