Professor Regoutstraat 11 5348 AA Oss

  • Verhuurd
€ 1.250 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2023
Verhuurdatum
16 maart 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Zeer royaal wonen in het centrum van Oss!

3 slaapkamers en 4(!) balkons; dat kom je niet vaak tegen. De liefhebber van 'buiten zitten' komt hier zeker aan zijn trekken.

Op loopafstand van tal van voorzieningen, maar ook van het centraal station, is deze ruim opgezette maisonnettewoning (twee woonlagen) met meerdere balkons zeer gunstig gelegen. De woning ligt net buiten het kernwinkelgebied, waardoor de bereikbaarheid meer dan prima te noemen is. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een stadspark met veel groen en een vrij uitzicht. In de omgeving kan geparkeerd worden middels een parkeervergunning, maar 'om de hoek' zijn ook vele gratis parkeerplaatsen te vinden. Ideaal voor uw bezoekers! Naast de ruime afmetingen en de gunstige ligging is er in de onderbouw nog een ruime berging aanwezig van ca. 11m2.

INDELING
Eerste verdieping: hal met meterkast en praktische kastruimte met witgoedaansluitingen, toilet en de trap naar de tweede verdieping met daaronder een handige trapkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkeuken en de woonkamer. Aan zowel de voor- als achterzijde van deze verdieping zijn balkons te vinden.
Tweede verdieping: overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Ook op deze verdieping zijn aan de voor- en achterzijde balkons gesitueerd.

GOED OM TE WETEN
- In de woning zijn diverse inbouwkasten aanwezig;
- De gehele woning is v.v. isolerende beglazing;
- De eerste verdieping is helemaal v.v. een tegelvloer en verwarming middels radiatoren;
- De keuken is ruim, in U-vorm opgesteld en v.v. diverse inbouwapparatuur;
- De badkamer is v.v. een ligbad, een toilet en een luxe wastafelmeubel met waskom;
- De woning is v.v. meerdere airco-installaties;
- Er is een grote berging aanwezig in de onderbouw;
- Parkeren kan recht voor de deur (middels een vergunning);

HUURCONDITIES:
- Huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand, exclusief het verbruik van Gas/Water/Elektra.
- Huurder dient zichzelf aan te melden bij de desbetreffende nutsvoorzieningsbedrijven.
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 2.500,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst.
- De huurtermijn voor deze woning is vastgesteld op minimaal één jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Indien deze periode verstrijkt zonder opzegging, wordt de overeenkomst verlengd voor een periode voor onbepaalde tijd. Huurder zal het huurbedrag per maand voldoen voor of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft;
- Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden volgens de indexcijfers van het CBS;

Heeft u interesse in deze woning of in een andere huurwoning in ons bestand? Schrijft u zich dan kosteloos en vrijblijvend in middels ons inlichtingenformulier. Dit formulier kunt u bij ons aanvragen via
U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 1.250 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 1.250 eenmalig
Aangeboden sinds
23 februari 2023
Soort appartement
Maisonnette (appartement)
Oppervlakte
88 m² wonen
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Inhoud
296 m³
Energielabel
E Wat betekent dit?
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verhuurmakelaar

Makelaardij de Leygraaf

Bel 0412-649149

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.