Hooghuisstraat 33 B 5341 CD Oss

  • Verhuurd
€ 1.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 februari 2023
Verhuurdatum
24 februari 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Dit appartement is onderdeel van een volledig vernieuwd object bestaande uit 3 stadsappartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een hoog afwerkingsniveau.

INDELING:
Het betreffende appartement is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via de eigen opgang aan de Hooghuisstraat te Oss. Bij de voordeur is een beeldscherm geplaatst om bezoekers te kunnen waarnemen en toegang te verlenen middels automatische deur ontgrendeling. Vanuit de voordeur van het appartement betreedt u aan de rechterkant de woonkamer met daaraan vast het balkon, de woonkamer is aan de achterkant gelegen en is voorzien van een airco en lichte laminaatvloer. Via een ophoging komt u bij de open keuken en deze is voorzien van een inbouwkoelkast met vriesvak, een grote luxe combimagnetron, afwasmachine en een inductie kookplaat met afzuigkap. De zeer moderne en ruime badkamer heeft een mooie tegelvloer en voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel, een radiator/handdoekenrek en aansluiting voor wasmachine/droger. Dit appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en zijn voldoende ruim om een tweepersoonsbed en kasten te plaatsen. De hoofd slaapkamer is aan de straatkant gelegen en voorzien van een airco. De tweede slaapkamer heeft een dakraam voor meer lichtinval, beide hebben een mooie houten vloer.

Parkeervergunning aanvragen mogelijk.

Huurcondities:
- Huurprijs bedraagt € 1000,- per maand, exclusief servicekosten,
- De servicekosten zijn als volgt, forfaitair opgebouwd (er vind geen verrekening plaats):
CV-onderhoud: € 15,- per maand
vergoeding voor gas/water/elektra € 285 per maand
- De totale huursom bedraagt derhalve: € 1.300,- per maand,
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 1.300,- Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na oplevering van de woning.
- De huurtermijn voor deze woning is vastgesteld op minimaal 1 jaar. Tijdens deze periode kunnen partijen deze overeenkomst niet tussentijds door opzegging beëindigen. Indien deze periode verstrijkt zonder opzegging, wordt de overeenkomst verlengd voor een periode voor onbepaalde tijd.
- Huurder zal het huurbedrag per maand voldoen voor of op de eerste dag van de periode waarop de betaling betrekking heeft.
- Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, zal de huurprijs geïndexeerd worden volgens de indexcijfers van het CBS.

Heeft u interesse in deze woning? U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 1.000 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
€ 1.000 eenmalig
Aangeboden sinds
3 februari 2023
Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Oppervlakte
70 m² wonen
Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
150 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verhuurmakelaar

Makelaardij de Leygraaf

Bel 0412-649149

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.