Oorlogsheldenplein 34 5346 SZ Oss

  • Verhuurd
€ 915 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 maart 2023
Verhuurdatum
20 maart 2023
Looptijd
11 dagen

Omschrijving

ENERGIEZUINIG NIEUWBOUW APPARTEMENT NABIJ HET CENTRUM VAN OSS. HET APPARTEMENT BESCHIKT OVER VLOERVERWARMING, ZONNEPANELEN, EEN EIGEN BERGING EN EEN PARKEERPLAATS. DE APPARTEMENTEN ZIJN BEDOELD VOOR MEDIOREN (45+)!

Crescendo Park is een herontwikkelingsplan van het voormalige terrein van Govers Bouwmaterialen. Gelegen tussen de Oijenseweg, Foulkesstraat en de Hertogensingel te Oss, op loopafstand van het Centrum.

De opzet van het plan is een binnenterrein waaraan 14 appartementen en 20 patiobungalows zijn gelegen. Alle woningen zijn met de voorzijde aan het binnenterrein gesitueerd, waar het in een geborgen sfeer fijn wonen is. Het binnenterrein is toegankelijk middels twee toegangswegen vanaf de Oijenseweg en de Foulkesstraat.

Wonen in een geborgen sfeer. Veilig en overzichtelijk; het gehele binnenterrein wordt 's avonds afgesloten.

Dit alles bij elkaar zal bij Crescendo Park een gezellige en levendige atmosfeer opleveren. Waar mensen elkaar nog kennen, begroeten en waar kinderen nog rustig in een veilige en beschutte omgeving kunnen spelen. Waar tegelijk voldoende privacy is. Ruimte voor elkaar, maar ook zeker voor jezelf.

Het appartementencomplex bestaat uit 14 appartementen, verdeeld over drie woonlagen. Ieder appartement beschikt over een eigen balkon, een eigen parkeerplaats en een eigen berging. Er is een liftinstallatie in het complex aanwezig. Het geheel is in 2020 gebouwd en werkelijk van alle gemakken voorzien. Er zijn zonnepanelen geïnstalleerd en er ligt vloerverwarming in ieder appartement. De indeling en plattegronden zijn voor ieder appartement hetzelfde.

INDELING
Hal met meterkast en toilet. Ruime bergruimte, slaapkamer aan achterzijde met badkamer 'en-suite' en royale woonkamer met open keuken en balkon aan voorzijde. De vloer is ter overname.

HUURCONDITIES
- De kale huurprijs bedraagt € 915,- per maand, exclusief servicekosten;
- De servicekosten zijn als volgt, forfaitair opgebouwd (er vind geen verrekening plaats):
CV-onderhoud: € 12,- per maand
Vervanging filter afzuigkap: € 8,- per maand
Servicekosten gebouw: € 25,- per maand
Servicekosten binnenterrein: € 25,- per maand
- De totale huursom bedraagt derhalve: € 985,- per maand, exclusief het verbruik van gas/water/elektra;
- Huurder dient zichzelf aan te melden bij de betreffende nutsvoorzieningsbedrijven;
- Voor de huur van deze woning is een borg vastgesteld van € 1970,-. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. De waarborgsom wordt aan huurder terugbetaald bij beëindigen van de huurovereenkomst en na correcte oplevering van het appartement;
- De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden;
- De huurtermijn voor deze woning wordt vastgesteld op minimaal één jaar.

Heeft u interesse in deze woning? U dient er rekening mee te houden, dat een externe screening en een inkomenstoets onderdeel is van het onderzoek naar uw achtergrond. Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u er rekening mee te houden dat het bruto maandinkomen minimaal 3,5 keer de maandhuur moet bedragen. Indien dit niet het geval is, dient er aantoonbaar vermogen te zijn in de vorm van spaargeld. Voorbehoud gunning door eigenaar/verhuurder. Bij valsheid in geschrifte wordt altijd aangifte gedaan.

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 915 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
€ 1.970 eenmalig
Aangeboden sinds
9 maart 2023
Soort appartement
Galerijflat (appartement)
Oppervlakte
57 m² wonen
Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamer)
Inhoud
188 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Betrokken makelaar

VastgoedPRO verhuurmakelaar

Makelaardij de Leygraaf

Bel 0412-649149

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.