Peterstraat 13 6151 EA Munstergeleen

  • Verhuurd
€ 950 /mnd

Omschrijving

+ ZEER RUIME BOVENWONING
+ MET RIANT DAKTERRAS (circa 85 m2)
+ INSTAPKLAAR, GESTOFFEERD
+ LUXE KEUKEN

Deze bovenwoning, met buitenberging, is centraal gelegen in het centrum van "Munstergeleen". Zeer ruim van opzet, maar liefst 3 slaapkamers en een riant dakterras van circa 85 m2, kenmerken deze bovenwoning.

Indeling

Parterre
Entree/hal met meterkast en trapopgang. Ruime centrale overloop/hal, met toilet. Gesloten keuken voorzien van een luxe keukeninstallatie inclusief apparatuur. Ruime woonkame rmet veel lichtinval. Eetkamer. Riante slaapkamer met kastenwand en kleedkamer.
Via de hal bereikt men de overige 2 slaapkamers, de berging, de badkamer en het riante dakterras.

Biijzonderheden:
Huurprijs is exclusief kosten voor gas/water/electra
Borgstelling 2 maandhuren
Screeningskosten €100,-
Screening huurder via Validata Group

Om deze woning te kunnen huren heb je een bruto (gezamenlijk) jaarinkomen van circa €40.000,00 nodig.

Ben je zelfstandig ondernemer of heb je eigen vermogen? Neem dan contact met ons op voor extra informatie.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De gebruikte foto’s en plattegronden zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.

---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 950 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
140 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
85 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
450 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 apart toilet
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Gelegen op
3e woonlaag

Energie

Energielabel
D Wat betekent dit?
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv-ketel

Buitenruimte

Ligging
In centrum

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee