• Verhuurd

Nijlân 145 9036 JN Menaam

Uitgelichte kenmerken

  • 74 m² wonen
  • 3 slaapkamers
€ 772 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 maart 2023
Verhuurdatum
24 juli 2023
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Via de website van Makelaardij Hoekstra kunt u zich inschrijven voor deze huurwoning. 

In het Friese dorp Menaldum zijn naast woonzorgcentrum Nij Statelân staan twee blokken van ieder vier seniorenwoningen. De seniorenwoningen zijn aan de zuidzijde van Menaldum gebouwd en hebben daardoor vrij uitzicht over de landerijen en volop zon. De woningen beschikken over een voor- en achtertuin. Ook zijn er parkeervoorzieningen langs de openbare weg.

Indeling:
Deze woning heeft beneden een woonkamer en een slaapkamer. Douche en toilet bevinden zich tevens op de begane grond. Naast de deels open keuken heeft u ook beschikking over een berging voor bijvoorbeeld fietsen. Op de eerste verdieping biedt de ruime overloop toegang tot nog twee slaapkamers, waarvan één toegang biedt tot het dakterras op het zuiden.

Menaldum
Menaldum beschikt over alle basisvoorzieningen, zoals een dorpscentrum met verschillende winkels, sport- en gezondheidsvoorzieningen en diverse verenigingen. Bovendien is er een goede busverbinding met Leeuwarden en omliggende dorpen.

Naast de huur betaalt u maandelijks een voorschot servicekosten van € 23,00 per maand. Servicekosten zijn de kosten die u als bewoners met elkaar betaalt, voor de aanvullende diensten in en rondom het gebouw:
- glasbewassing
- tuinonderhoud
- service-abonnement
- lidmaatschap huurdersplatform Nieuw Elan
Jaarlijks, voor 1 juli, wordt de afrekening servicekosten van het voorgaande jaar opgemaakt, wij verrekenen dan met alle bewoners het verschil tussen de betaalde voorschotten en de daadwerkelijk gemaakte kosten.

De appartementen wordt toegewezen conform de regels van "Passend Toewijzen".
Om in aanmerking te kunnen komen voor een appartement dient uw inkomen minimaal € 25.475 te bedragen (€ 24.575 indien u AOW-gerechtigd bent) wanneer u alleenstaand bent. Voor echtparen geldt een minimaal inkomen van € 34.575 of € 33.800 indien u AOW-gerechtigd bent.
Aow-gerechtigden met een inkomen tot € 25.075 bij eenpersoonshuishoudens of tot € 33.800 bij meerpersoonshuishoudens, maar met aantoonbaar (aankomend) vermogen van hoger dan € 127.582 (bij eenpersoonshuishoudens) of hoger dan € 161.392 (bij meerpersoonshuishoudens) kunnen ook reageren op deze woning.
Tevens geldt er een maximaal inkomen van € 44.035 voor 1-persoonshuishoudens en € 48.625 voor meerpersoonshuishoudens. Ligt uw inkomen hoger dan kunt u wel reageren op deze woning, er zijn enkele uitzonderingsregels waardoor toewijzing wellicht toch mogelijk is. Echter aanvragers met een passend inkomen krijgen voorrang bij de toewijzingsprocedure.
Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.

Bij het toewijzen van deze woning wordt gekeken naar welke geïnteresseerde het langst op de lijst van belangstellenden staat. Staat u nog niet op deze lijst? Door u bij deze woning in te schrijven via de website komt u op deze lijst terecht.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 772 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
74 m²
Overige inpandige ruimte
4 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
5 m²
Inhoud
185 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag

Energie

Energielabel
B 1,29 Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin en voortuin

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande stenen berging

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

Hoekstra Vastgoedbeheer

Bel +31582337333

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.