Rijksweg 4 E 6269 AC Margraten

  • Verhuurd
€ 850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 juli 2022
Verhuurdatum
1 december 2022
Looptijd
4 maanden

Omschrijving

Hélène TERRA Makelaardij biedt te huur aan: Rijksweg 4E in Margraten

In de voormalige stallen van Hoeve Dobbelsteijn worden vijf prachtige, speels ingedeelde huurwoningen voor starters gerealiseerd. Het gebouw wordt vrijwel volledig opnieuw opgebouwd, verduurzaamd en zeer luxe opgeleverd waardoor je, na het tekenen van de huurovereenkomst, alleen nog hoeft te verhuizen. Dit is een unieke kans om alleen, of samen met je partner, te gaan wonen op deze fantastische plek waarvan het bouwjaar teruggaat tot 1825.
Via de Rijksweg is het iets meer dan 300 meter lopen naar het Amerikaplein waar je bij de bakker, groentewinkel en supermarkt terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Er zijn goede busverbindingen met Maastricht, Gulpen, Vaals en Aken. Met de auto is het maar een kwartier naar Maastricht en het omliggende Heuvellandschap is zeer geliefd bij wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Margraten heeft een rijk verenigingsleven en diverse sportverenigingen waaronder voetbal, tennis, handbal en judo.

Materialen:
Om het vroegere gebruik als stal aan te duiden, worden de voordeur en enkele ramen op de eerste verdieping voorzien van eikenhouten omlijstingen. Daarnaast worden in de gesloten gevel aan de Rijksweg meerdere zwarte, stalen stalramen met veiligheidsglas gemaakt. In de badkamer en toiletruimte worden keramische tegels met houtpatroon gecombineerd met grote, crèmekleurige tegels op de wanden. Tussen de hal en woonkamer komt een zwarte, stalen pui met taatsdeur. De vloeren in de hal, woonkamer, keuken, overloop en beide slaapkamers worden afgewerkt met klik pvc-vloer in een fraai houtpatroon. De moderne keuken in wandopstelling krijgt alle benodigde inbouwapparatuur: een inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser. Ook de badkamer wordt zeer luxe uitgevoerd met een wastafel met wastafelmeubel, wandcloset en een ruime douche met douchewand.

Duurzaamheid:
De woningen worden gasloos gebouwd! Verwarming geschiedt via een centrale luchtwater warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Het warmwater wordt geregeld via een gezamenlijke waterboiler in combinatie met een extra 10 liter-close-in boiler in elke woning. Daarnaast krijgt iedere woning een kalkonthardingssysteem. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst, die voor de stroom-, verwarming- en warmwater voorziening zullen zorgen.
Op het terrein van Hoeve Dobbelsteyn zijn voor aanvang van de restauratie twee eikenbomen gerooid. Dit hout is gebruikt voor het maken van de eiken voordeuromlijstingen en bovendorpels van de kozijnen. De bakstenen in de nieuwe gevel van de woningen (zijde van de binnenplaats) zijn gebakken van aarde, afkomstig uit de recent ontwikkelde woonwijk de Bloesemgaard in Margraten.

Parkeren:
De afgesloten, gezamenlijke parkeerplaats biedt plek aan de auto’s van de bewoners. De parkeerplaats is te openen met een toegangscode en wordt voorzien van camerabewaking. Optioneel kunnen er een of twee privé parkeerplaatsen gehuurd worden. Verder bevindt zich er een gemeenschappelijke, overdekte fietsenstalling op het terrein. Het binnenterrein wordt verhard met fijne kasseien en voorzien van nachtverlichting.

Globale indeling:
Iedere woning krijgt een eigen entree aan de kant van de binnenplaats. Vanuit de hal zijn de woonkamer, meterkast en luxe toiletruimte te bereiken. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte tussen de 13.93 tot 16.82m2. De luxe keukenopstelling in een mooie zandkleur krijgt een houten werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur. Verder heeft ieder appartement een berging/technische ruimte op de begane grond, variërend van 1.3 tot 4.46m2.
Op de eerste verdieping krijgt iedere woning een overloop, twee slaapkamers en een badkamer. Afhankelijk van het huisnummer hebben de slaapkamers een grootte van 5.47 tot 15.65m2. De badkamers hebben de luxe van een douche met luxe glazen spatwand, zwevend toilet, wastafel met wastafelmeubel en inbouwverlichting. Iedere woning heeft een privé buitenruimte: zo krijgt nummer 4A een balkon op de eerste verdieping en de andere nummers een terras op de begane grond, voorzien van keramische tegels.

Kenmerken Rijksweg 4E:
- Woonkamer met open keuken van 15,74m2
- Twee slaapkamers met een grootte van 7,75 en 5,47m2
- Moderne badkamer van 3,74 m2 voorzien van douche met spatwand, wastafel, wastafelmeubel, zwevend toilet
- Privéterras aan de kant van de binnenplaats
- Oplevering gestoffeerd (vloerafwerking en raambekleding)

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 850,= per maand, exclusief
- Waarborgsom: € 1700,=
- Voorschot energie: € 250,= per maand
- Servicekosten: € 35,= per maand
- Verplichte huur van parkeerplaats: € 25,= per maand voor 1 auto; voor 2 auto's € 45,= per maand
- Opleverdatum: 01-01-2023 / in overleg
- Huisdieren niet toegestaan
- Doelgroep: 1 a 2 werkende personen

Kenmerken

Laatste huurprijs
€ 850 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
€ 1.700 eenmalig
Aangeboden sinds
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning (hofjeswoning)
Oppervlakte
50 m² wonen
Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Inhoud
173 m³
Energielabel
Niet beschikbaar
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Betrokken makelaar

VBO verhuurmakelaar

Hélène TERRA makelaardij

Bel 0641225684

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.