• Verhuurd

Sterappel 8 5397 CH Lith

€ 1.150 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 januari 2023
Verhuurdatum
27 februari 2023
Looptijd
6 weken

Omschrijving

3 Tussenwoningen Lithse Land, Lith

Reageren kan door gebruik te maken van de button ‘Contact met de makelaar’.
Let op: telefonische reacties nemen wij niet in behandeling, dus mail ons!
Na ontvangst van jouw e-mailadres brengen wij je zo snel op de hoogte van de verdere procedure.

Het Lithse land is een prachtige nieuwe, groene buurt in het Brabantse Lith.

Lith is een klein dorp in de gemeente Oss en met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er elke week een marktje op het plein voor de kerk. Ook is er in Lith een basisschool en zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kinderopvang. Voor het voortgezet onderwijs ligt de stad Oss op fietsafstand.
De omgeving van Lith nodigt uit voor een lekker stukje wandelen of een fietstocht in de omgeving of voor een middagje aan de Maas.

Indeling:
Entree, hal, wandcloset met fonteintje, meterkast, trapopgang. De woonkamer is ruim met openslaande deuren naar de tuin. De vrijstaande berging in de achtertuin is ook via een achterom te bereiken. Een trapkast in de woonkamer zorgt voor extra bergruimte. De open keuken, aan de voorzijde van de woning, is voorzien van een koelkast, combimagnetron, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

1e verdieping:
De overloop grenst aan 3 slaapkamers. Waarvan 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning en 1 grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en dubbele wastafel. Via de vaste trap kom je op de zolderverdieping.

2e verdieping:
In een afzonderlijke ruimte op de zolder is de technische ruimte gesitueerd. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de installaties van de warmte-terugwininstallatie en de boiler. De zolder biedt veel extra bergruimte of de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaap- of werkkamer.

De hele woning is voorzien van vloerverwarming.
In de achtertuin staat een berging voor bijvoorbeeld fietsen of gereedschap.

Overige belangrijke informatie:
- minimale huurperiode bedraagt 12 maanden;
- waarborgsom bedraagt 1x maandhuur ad € 1.150;
- bijdrage servicecontract warmtepompinstallatie per maand € 25;
- beschikbaar medio per 1 maart 2023;
- inkomenseis bruto maandinkomen minimaal 3,5 x de gevraagde maandhuur (€ 4.025).
- Water, elektra en internet nog af te sluiten door huurder.

Interesse?
Reageren op deze woning kan via Funda of Pararius door jouw e-mailadres achter te laten bij ‘Contact met de makelaar’ of ‘Plan een bezichtiging’.
Wij reageren middels een reply op deze mail en daarin staat welke gegevens wij graag willen ontvangen. Na beoordeling van deze gegevens kan er een afspraak voor een online gesprek gemaakt worden. Omdat de woningen nog in aanbouw zijn is een fysieke bezichtiging niet mogelijk.

Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Helaas kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van de werkelijkheid. In sommige gevallen worden foto’s gebruikt van een soortgelijke woning of appartement en dienen als impressie. Aan de teksten, plattegronden, foto’s en maatvoeringen kunnen geen rechten worden ontleend.

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.