• Verhuurd

Laan van Meerdervoort 55 -B3 2517 AG Den Haag

Uitgelichte kenmerken

  • 74 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 1.229 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 april 2023
Verhuurdatum
5 juli 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Groot Hertogin

GrootHertogin biedt met 44 verschillende lay-outs en woonoppervlaktes van 50 tot 120m2 voor elk wat wils. Door het toevoegen van een top-verdieping zijn luxepenthouses ontstaan. En op de begane grond vind je terraswoningen, met eeneigen entree en de slaapvertrekken in het souterrain. Maar ook de appartementenop tussengelegen verdiepingen beschikken over buitenruimte. En natuurlijk hoortbij jouw appartement een parkeerplaats op het priv�©terrein.

Hetafwerkingsniveau is hoog: ten eerste is alles natuurlijk gloednieuw, maardaarnaast is er ook gekozen voor kwaliteit. Je hebt straks dus de beschikkingover een luxe keuken met ATAG inbouwapparatuur en een smaakvol ingerichtebadkamer. Groot Hertogin bestaat uit zes bovengrondse verdiepingen en eenhalfverzonken souterrain. Twee liften leiden vanuit de hoofdingang naar dediverse verdiepingen.

Rond hetgebouw bevinden zich het afgesloten parkeerterrein. Per appartement mag hier�©�©n auto geparkeerd worden (geen vaste plek). Bezoekers kunnen terecht in dedirecte omgeving. Uiteraard is er een fietsenberging en in het souterrainbevindt zich voor ieder appartement een eigen, afgesloten berging.

Happy Living!

Aangenaam. +Jamesis de personal assistent die je bij je woning op Groot Hertogin krijgt. Eenvast gezicht, maakt wonen op Groot Hertogin zoals wonen bedoeld is. +James fixtdie lekkende kraan, houdt ongewenste personen buiten de deur en zorgt dat hetgebouw schoon, heel en veilig blijft. Daarnaast is +James aanwezig omgebouwrondes te lopen, werkzaamheden te verrichten, gebouwstoringen teconstateren en (indien mogelijk) te verhelpen.

Via de +James appblijf je op de hoogte van het laatste nieuws. In de app kom je binnen op detimeline, ook wel de digitale huiskamer van Groot Hertogin. Hier kun je zelf berichtenplaatsen en reageren op berichten van medebewoners. Onder het kopje nieuws vindje alles over onderhoudswerkzaamheden, hotspots in de buurt en de burenborrelsdie +James organiseert. Last but not least: in de +James app bestel je servicesdie jouw leven makkelijker maken. Van balkonservice tot babysitter, +Jamesregelt het.

+James isaanwezig op:

Dinsdag 07:00 � 13:00

Woensdag 07:00 � 13:00

Donderdag 13:00 � 19:00

Zo. Geregeld. Nukun jij je richten op de leuke dingen in je leven.

Let op, foto's zijn ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden*Ã?Â

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.229 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Studentenkamer (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
74 m²
Inhoud
192 m³

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
1e woonlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

VGM NL vastgoedbeheerder

MVGM Wonen

Bel 010-2294727

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.