• Verhuurd

Fijnjekade 69 2521 CR Den Haag

€ 1.215 /mnd
Onderdeel van huurcomplex Aquadriga I , Den Haag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 mei 2023
Verhuurdatum
4 augustus 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Per 1 juni beschikbaar | ruim 4 kamer appartement gelegen op de 14e etage met balkon en parkeerplaats

Reageren en selectie:
U kunt alleen online reageren op deze woning. Doe dit via de ‘reageer’-knop onderaan de pagina of via het contactformulier van Funda of Pararius. Wij maken een selectie van de kandidaten die kunnen bezichtigen. Bezichtigingsaanvragen per e-mail of telefoon nemen wij niet in behandeling.

Indeling:
Deze woning is een ruim 4 kamer appartement met een woonoppervlakte van 91 m² gelegen op de 14e etage. Via de entree van de woning komt u in de hal die toegang biedt tot alle verblijven. De ruime woonkamer van heeft een open keuken. De keuken wordt gerenoveerd. De keuken wordt voorzien van een inductie kookplaat, combi-oven/magnetron, combi koelkast met drie vriesladen, vaatwasser, afzuigkap en een strak design. Let op: de keuken wordt mogelijk gerenoveerd terwijl u al in de woning woont. De drie slaapkamers zijn 15 m², 12 m² en 8,8 m². De woonkamer heeft toegang tot een fijn balkon! De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Verder beschikt de woning ook over een separaat toilet en een berging.

Kenmerken:
- Vierkamerappartement (91 m²) met balkon en parkeerplaats
- Ruime woonkamer met open keuken
- Badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting
- Berging
- Verplichte afname van parkeerplaats €113,-.

Foto's:
Let op: De getoonde foto's betreffen een andere woning van een vergelijkbaar woning en dienen om u een indruk te geven van de grootte van de diverse ruimten en het opleveringsniveau van de keuken en het sanitair. Onze huurwoningen zijn niet standaard voorzien van een laminaatvloer.

Ligging:
Het appartement bevindt zich op loopafstand van Holland Spoor met directe verbindingen naar Rotterdam, Amsterdam en Delft. Het gezellige centrum van Den Haag is binnen een paar minuten te bereiken via het openbaar vervoer óf op de fiets. Rondom het complex zijn verschillende bus- en tramhaltes. Onder het complex ligt een afgesloten parkeergarage waar u uw auto kunt parkeren. Het complex is nabij verschillende uitvalswegen zoals de A4, A12 en de A13.

Huisvestigingsvergunning:
Voor deze woning is een huisvestingsvergunning vereist, raadpleeg de website van de Gemeente Den Haag voor de voorwaarden. Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u aanvullende op onze huurvoorwaarden te voldoen aan de onderstaande eisen:
- U bent 18 jaar of ouder.
- U en de leden van uw huishouden hebben de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel.
- Het bruto jaarinkomen (incl. vakantiegeld) van uw huishouden is € 61.148 of minder bij een eenpersoonshuishouden of € 77.521 of minder bij een huishouden met 2 of meer personen (bedrag vanaf 1 januari 2023).

Huurvoorwaarden:
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. In het hoofdmenu bovenaan de site onder het kopje “FAQ & downloads” kunt u meer informatie vinden over deze voorwaarden.

Aan de inhoud van deze informatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud.
Het appartement is gesitueerd nabij diverse (internationale) bedrijven zoals T-Mobile, Delta Lloyd en de Haagse Hogeschool. Station Hollands Spoor in de directe omgeving met directe verbindingen naar Rotterdam, Amsterdam en Schiphol. Nabij de uitvalswegen A4 - A12 - A13.

*Huurvoorwaarden
De huurvoorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning kunt u op onze website terugvinden. Bij het direct beschikbare aanbod staan de voorwaarden bij elke woning vermeld in het kopje "huurvoorwaarden". De huurvoorwaarden zijn ook terug te vinden onder het kopje "informatie'', waarna u eveneens het blokje "huurvoorwaarden" kunt aanklikken.

Betrokken makelaar

VGM NL vastgoedbeheerder

Schep Vastgoedmanagers

Bel (+31) 88 126 66 70

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.