• Verhuurd

Montenslaan 4 A 4837 CG Breda

Uitgelichte kenmerken

  • 194 m² wonen
  • 567 m² perceel
  • 3 slaapkamers
€ 3.950 /mnd € 1.398.000 k.k.

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 september 2022
Verhuurdatum
16 mei 2023
Looptijd
7½ maand

Omschrijving

Te koop - of Te Huur. Montenslaan 4A Breda: hoogwaardig gerenoveerde villa, gelegen in villapark Ruitersbos, aan de rand van het Mastbos. Deze exclusieve geschakelde villa is voorzien van een 5 meter hoge statige entree en een tuingerichte living van ruim 60m2 met een luxe open keuken, voorzien van een matzwart kookeiland. Op de begane grond is er een slaapkamer gesitueerd met een ovaal ligbad en een luxe inloopbadkamer. Voorts een (wijn)kelder, inloopkast en een wasruimte. Op de verdieping treft u 2 royale slaapkamers en een tweede luxe badkamer. De onder architectuur aangelegde privacy biedende achtertuin, is gelegen op het zuiden, voorzien van een sprinklerinstallatie, tuinverlichting, inpandige berging en een oprit. Energielabel A, voorzien van vloer-, gevel-, dakisolatie, dubbelglas en 21 zonnepanelen. Bij de renovatie zijn hoogwaardige en luxe materialen gebruikt en de woning is voorzien van een alarminstallatie. Een uniek object voor wie houdt van hedendaags design, luxe en wooncomfort en wilt wonen op een toplocatie, in de mooiste woonwijk van Breda-zuid, Ruitersbos, op loopafstand van het Mastbos.

Indeling:
Begane grond:
- Oprit: de woning is rustig gelegen aan een doodlopende straat, welke gedeeld wordt met de buren, voorzien van bestrating, verlichting en een parkeerplaats, de bekabeling voor het plaatsen van een oplaatpunt t.b.v. een elektrische auto is reeds voorbereid.
- Entree/hal: (ca.3.75x2.20/3.35m) meteen bij binnenkomst ervaart u luxe, ruimte en industrieel design, voorzien van een ca.5 meter hoog plafond, industriële taatsdeur naar de woonkamer, garderobenis en een statige matzwarte trapopgang naar de eerste verdieping, Strak afgewerkt met een houten lamelparket vloer, glad stucwerk wanden en plafond met led-inbouwverlichting.
- Meterkast: 15 groepen, kookgroep en 4 aardlekschakelaar. De woning is voorzien van een nieuw geplaatste meterkast, bedrading, matzwart schakelmateriaal en wandcontactdozen.
- Toilet: (ca.1.20x0.95m) voorzien van matzwart wandcloset en fonteintje.
- Kelder: (ca.2.40x2.20m/ca.2.20x0.80m) op stahoogte, voorzien van een tegelvloer.
- Living: (ca.8.00x8.00m/ca.3.45x4.60m) deze schitterende tuingerichte living van ruim 60m2 met open keuken is voorzien van openslaande deuren naar de tuin, een houten lamelparket vloer welke naadloos doorloopt in de keuken, glad stucwerk wanden en plafond. Door het grote aantal ramen heeft deze woonkamer veel lichtinval en krijgt het een ruimtelijk effect.
- Open keuken: voorzien van een matzwart kookeiland met eetbar, Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging en onderbouwkasten met treklades met een ingebouwde wijnklimaatkast. Een matzwart keukenblok met betegelde achterwand, spoelbak met Quooker en een ingebouwde Siemens vaatwasser. De matzwarte kastenwand met ingebouwde koelkast, vriezer, Siemens combi-oven en espressomachine, maakt deze exclusieve keuken compleet.
- Inloopkast: (ca.3.50x1.35m) via deze inloopkast bereikt u de master bedroom.
- Master bedroom: (ca.6.25x3.45m) deze slaapkamer van ca.20m2 is voorzien van een ovaal ligbad met matzwarte design kraan, een houten lamelparket vloer, glad stucwerk wanden en plafond voorzien van led-inbouwverlichting.
- Inloop badkamer: (ca.3.45x2.20m) voorzien van een “solid surface” inloopdouche met industrieel scherm en regendouche, een Eiken wastafelmeubel met onderbouwkast van het exclusieve topmerk “LoooX” met twee waskommen en zwarte kranen. De vloer, de achterwand van de inloopdouche en toilet zijn afgewerkt met een betongrijze tegels, de overige wanden en het plafond zijn voorzien van glad stucwerk met led-inbouwverlichting en mechanische ventilatie.
- Wasruimte: (ca.2.00x2.85/1.40m) voorzien van een betongrijze tegelvloer en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

Verdieping:
- Overloop: (ca.2.90x2.10m) voorzien van een houten lamelparket vloer, welke naadloos doorloopt in de slaapkamers, een dakkapel met draai-kiepraam, glad stucwerk wanden en plafond met led-inbouwverlichting. Deze ruimte ideaal ingedeeld om hier een werkplek te creëren
- Slaapkamer II: (ca.6.80x4.90/4.10m) ca.30m2, voorzien van een houten lamelparket vloer, een dakkapel met draai-kiepramen, aan de voorzijde en Velux dakramen aan de achterzijde.
Afgetimmerde knieschotten, glad stucwerk wanden en plafond met led-inbouwverlichting en een luik met vlizotrap naar de bergzolder.
- Slaapkamer III: (ca.5.40x3.00/3.85) ca.17m2, voorzien van een houten lamelparket vloer, Velux dakramen aan de achterzijde, afgetimmerde knieschotten, glad stucwerk wanden en plafond met led-inbouwverlichting
- Stookruimte: (ca.2.00x1.35m) met de opstelplaats van de Remeha Calenta HR cv-ketel uit 2022 en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen.
- Badkamer II: (ca.3.30x1.90m) voorzien van een “solid surface” inloopdouche met industrieel scherm, een wandcloset en een Eiken wastafelmeubel met onderbouwkast van het exclusieve topmerk “LoooX” met een waskom met zwarte kraan. De vloer, de achterwand van de inloopdouche en toilet zijn afgewerkt met een betongrijze tegels, de overige wanden en het plafond zijn voorzien van glad stucwerk met led-inbouwverlichting en mechanische ventilatie.
- Bergzolder: (ca.11.60x2.40m) voorzien de opstelplaats van de mechanische ventilatie-unit.

Tuin:
- Deze royale ca.220m2 privacy biedende zij- en achtertuin, (ca.11.00x20.00m) gelegen op het zuiden, is onder architectuur aangelegd. Voorzien van een terrassen, bestrating, gazon, een diversiteit aan vaste beplanting, tuinverlichting en een sprinklerinstallatie. Vanuit de tuin is de oprit en een achterom bereikbaar.
- Inpandige berging: (ca.3.40x1.50m) voorzien van een tegelvloer en elektra.

Algemeen:
- Deze unieke taupe gestuukte gerenoveerde geschakelde villa ligt op loopafstand van het Mastbos, nabij het Ginneken met restaurants en cafés met terrassen. Op fietsafstand van het historische stadshart van Breda en goede aansluiting op de uitvalswegen.
- Deze half vrijstaande woning uit 1998 is in 2022 hoogwaardig en met gebruikmaking van luxe materialen gerenoveerd, volledig voorzien van kunststof kozijnen met houtnerfstructuur en isolerende beglazing en een nieuw geplaatste dakkapel met draai-kiepramen.
- Een onder architectuur aangelegde tuin op het zuiden, voorzien van een sprinklerinstallatie en tuinverlichting.
- Energielabel A, voorzien van vloer-, gevel-, dakisolatie, dubbelglas en 21 zonnepanelen
- Woonkamer van ruim 60m2 met een luxe open keuken, voorzien van een kookeiland.
- Master bedroom op de begane grond met een ovaal ligbad en inloopbadkamer.
- Twee royale slaapkamers en een luxe badkamer op de verdieping.
- Voorzien van een nieuwe geplaatste meterkast, 15 groepen, kookgroep en 4 aardlekschakelaar, nieuwe bedrading, matzwart schakelmateriaal en wandcontacten.
- Voorzien van een alarminstallatie en een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie met een HR CV-combi ketel, deels vloerverwarming, nieuwe radiatoren en een luxe thermostaat.
- De woning is door TD Vastgoed & Projectontwikkeling verbouwd c.q. gerenoveerd en in een bijna nieuw staat afgeleverd. Met oog voor luxe en design wordt er rekening gehouden met hedendaagse woonwensen en de daarbij horende wooncomfort. TD-Vastgoed is een jong, dynamisch bedrijf. Zij dragen de stad Breda met haar oude en nieuwe architectuur een warm hart toe en her ontwikkelen exclusieve woningen.
- Aangezien de woning ouder is dan 24 jaar zal in de NVM-koopovereenkomst de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen, voor de niet door TD-Vastgoed gerenoveerde zaken. Niet gerenoveerd zijn: Fundering, originele lozingen, verdiepingsvloeren, kunststof kozijnen, dakgoten en het dak. De zonnepanelen zijn 10 jaar geleden door de vorige eigenaar geplaatst en hebben geen garantie meer.
- Notaris keuze: bij de verkoop, van deze woning is een projectnotaris van toepassing. De voor de overdracht vereiste akte van levering, zal worden verleden ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan Linders notarissen Ginnekenweg 188 te Breda.
- Wij maken gebruik van een NVM model koopovereenkomst model 2021. In het kader van zekerheidstelling wordt er standaard een bankgarantie/waarborgsom van 10% opgenomen in de koopovereenkomst.

Om in aanmerking te komen om deze woning te huren zijn de eisen als volgt:
- Aantoonbaar inkomen uit werk. In de regel dient je bruto maandsalaris minimaal drie maal de maandhuur te bedragen.
- Een kopie van je legitimatiebewijs waarbij je foto en BSN-nummer zijn afgeschermd.
- Uittreksel uit de gemeentelijke basis administratie persoonsgegevens.
- Een kopie van je arbeidsovereenkomst.
- Een werkgeversverklaring niet ouder dan drie maanden.
- Drie recente salarisstroken
- Je meest recente jaaropgave
- Meest recente bankafschrift van de afgelopen drie maanden waarop de salarisstorting en de huurbetaling of hypotheekbetaling te zien is.
- Een verklaring van je huidige verhuurder dat je een goede huurder bent en geen huurschulden of achterstanden hebt.
- Huurder wordt gecheckt, kosten van € 150,00 zijn voor huurder;
- De huur is excl. gas/water/elektra, internet, tv en Gemeentelijke gebruikerslasten;
- Bij aanvang huur wordt de borg € 7.900,- tezamen met de eerste maand huur € 3.950,- voldaan.

Toelichtingsclausule NEN2580/meetinstructie:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een Inmeten.com meetrapport. Op dit meetrapport zijn de algemene voorwaarden van Inmeten.com van toepassing. De metingen zijn verricht aan de hand van de NVM-richtlijnen gebaseerd op de NEN2580. U als Koper heeft een kopie van dit meetrapport ontvangen en bent in de gelegenheid gesteld deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van een gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Brochure:
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Hypodomus Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.398.000 kosten koper
Vraagprijs per m²
€ 7.206
Laatste huurprijs
€ 3.950 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 7.900 eenmalig
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 1.498.000 kosten koper
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Status
Verhuurd

Bouw

Soort woonhuis
Villa, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Soort dak
Dwarskap bedekt met pannen

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
194 m²
Overige inpandige ruimte
5 m²
Perceel
567 m²
Inhoud
760 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad en 2 toiletten
Aantal woonlagen
2 woonlagen, een vliering en een kelder
Voorzieningen
Alarminstallatie, dakraam, mechanische ventilatie, TV kabel en zonnepanelen

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, HR-glas, muurisolatie en vloerisolatie
Verwarming
Cv-ketel en gedeeltelijke vloerverwarming
Warm water
Cv-ketel en elektrische boiler
Cv-ketel
Remeha HR (gas gestookt combiketel uit 2022, eigendom)

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving en in woonwijk
Tuin
Achtertuin en zijtuin
Achtertuin
220 m² (11 meter diep en 20 meter breed)
Ligging tuin
Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Inpandig
Voorzieningen
Elektra
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie en vloerisolatie

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein en openbaar parkeren

Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

Hypodomus Makelaars Breda

Bel 076 8200044

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.