• Verhuurd

Lijtweg 149 1861 VA Bergen (NH)

Uitgelichte kenmerken

  • 66 m² wonen
€ 1.131 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 februari 2023
Verhuurdatum
23 maart 2023
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Per 1 april 2023 beschikbaar, 2-appartement op het prachtige landgoed Ursulinen in Bergen.

Merici bestaat uit twee appartementencomplexen. Elk appartement heeft een ruim balkon en doordat deze verspringen krijgt het gebouw een speelse uitstraling. Het appartement beschikt over een moderne keuken en badkamer en een eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Om voor dit appartement in aanmerking te komen dient uw bruto maand inkomen minimaal 4 maal de bruto huurprijs te bedragen. Daarnaast verhuren wij de woningen voor minimaal 1 jaar. Langer is uiteraard geen probleem! Bent u met pensioen? In dat geval kijken wij altijd naar je netto maand inkomen. Je kunt de bruto huur van je netto maandinkomen aftrekken en dan moet er nog ongeveer € 1000,- over blijven.

Unieke bewoners-app:
In samenwerking met een online platform (geschikt voor elke mobiele telefoon) maakt dit gebouw gebruik van een unieke bewoners-app! Dit is een veilige online omgeving waarvoor alleen bewoners van dit gebouw worden uitgenodigd. Via de app leer je snel nieuwe buren kennen, vind je een zoekgeraakt pakketje makkelijk terug, kan je direct service- en reparatieverzoeken melden bij Van der Linden en ontvang je updates over de belangrijkste (onderhouds-)activiteiten in het gebouw.

Indien u interesse heeft dan kunt u zich uiteraard inschrijven voor deze appartementen. Dat kan via het woningaanvraagformulier op u vragen hebben dan kunt u ons per mail bereiken via het mailadres

* Aan de inhoud van de advertentieteksten, afbeeldingen en plattegronden is de grootst mogelijke zorg besteed. De gegeven informatie en beelden die zijn gebruikt kunnen op punten afwijken van de werkelijkheid en zijn bedoeld om een impressie te geven van het project en de woningen. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.131 per maand (servicekosten onbekend)
Waarborgsom
Geen
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
66 m²
Inhoud
171 m³

Indeling

Aantal kamers
2 kamers
Aantal woonlagen
5 woonlagen

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.