• Verhuurd

Swammerdamstraat 12 D 1091 RT Amsterdam

Uitgelichte kenmerken

  • 97 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 3.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
24 november 2022
Verhuurdatum
21 december 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Modern, gemeubileerd appartement op een prachtige locatie om de hoek van de Amstel. Dit ruime appartement, met balkon en lift, beschikt over twee lichte slaapkamers. De woning heeft aan 3 zijdes lichtinval met op het balkon vanaf de middag heerlijk zon.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer inclusief haard, open keuken en eetruimte. Via de woonkamer krijgt u toegang tot het brede balkon. Aan de andere zijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers, beide met ingebouwde kledingkast. Ten slotte beschikt het appartement over een luxe badkamer met ligbad, ruime inloopdouche en dubbele wastafel, een apart toilet en washok.

Het appartement is gelegen om de hoek van de Amstel in een gezellige buurt. De pijp bevindt zich aan de overkant van de Amstel. Het centrum en de grachtengordel zijn op loopafstand.
Het appartement is makkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Tram 3 en de metrolijnen 51, 53 en 54 stoppen op een paar minuten loopafstand. Met de auto heeft u een goede aansluiting via de Ring A-10 en snelweg A2.

Bijzonderheden
- Dicht bij de Amstel;
- Energielabel A;
- 2 slaapkamers;
- Ligbad;
- Haard;
- Gemeubileerd;
- Lift;
- Ruim balkon.

Huurprijs
€ 3.000,- per maand exclusief servicekosten.

Oppervlakte
Het woonoppervlakte bedraagt ca. 97 m2 + een balkon van ca. 9 m2 aan de achterzijde.

Oplevering
In huidige staat inclusief roerende zaken.

Opleveringsdatum
1 januari 2023.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar.

Voor meer informatie en plattegrondtekeningen kunt u contact opnemen met ons kantoor of onze website raadplegen.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. de bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten geschieden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of eptiehaar directie.

De onderliggende informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 3.000 per maand (exclusief servicekosten à € 58,00 /mnd)
Waarborgsom
€ 6.000 eenmalig
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Tussenverdieping (appartement)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
97 m²
Gebouwgebonden buitenruimte
9 m²
Inhoud
311 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen
Ligbad
Aantal woonlagen
1 woonlaag
Gelegen op
3e woonlaag

Energie

Energielabel
A Wat betekent dit?
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel

Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

Booij Makelaardij Amsterdam

Bel 020-4222888

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.