• Verhuurd

Leliegracht 17 2 1016 GP Amsterdam

Uitgelichte kenmerken

  • 136 m² wonen
  • 2 slaapkamers
€ 2.950 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 september 2022
Verhuurdatum
24 september 2022
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Altijd al in een uniek grachtenpand in Amsterdam willen wonen? Op een fenomenale plek, aan de Leliegracht in hartje Amsterdam, ligt dit fraaie appartement van ca. 136 m². Het appartement is gelegen op de 2e verdieping. Deze woning is niet geschikt voor meerdere delers.

Omgeving
De woning is gelegen op een ideale locatie aan een van de grachten in het Centrum van Amsterdam om de hoek bij de Westermarkt. U heeft hier alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik: supermarkten zijn op loopafstand gelegen, evenals diverse bekende musea waaronder het Anne-Frank huis, de gezellige boutiques in de 9 straatjes en een zeer groot scala aan cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Bereikbaarheid
Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram, 13, 14 en 17 stoppen om de hoek evenals een rechtstreekse bus naar Schiphol.

Bijzonderheden
- Gemeubileerd;
- Zeer licht appartement aan de gracht;
- Veel ingebouwde kastruimte;
- Dubbele wastafel;
- Vanaf 12 oktober beschikbaar;
- Max 2 personen;
- Goed geïsoleerd.

Indeling
Begane grond: Entree naar uw eigen woning
Tweede verdieping: Ontvangst hal waarvan zich rechts een trap bevindt die uitkomt op een ruime slaapkamer met een aparte ruimte voor de was/droog machine. Via de lange gang zijn alle andere vertrekken in de woning te bereiken. De royale en zonnige woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en biedt fenomenaal uitzicht op het water van de Leliegracht. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de eetkamer. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Aan de achterzijde bevinden zich ook twee slaapkamers met inbouwkasten. Aangrenzend aan de grote slaapkamer zit aan de achterkant een serre. De badkamer met ligbad en apart toilet zijn ook te bereiken via de gang. De woning beschikt over veel ingebouwde kastruimte.

Oppervlakte
Woonoppervlak circa 135,90 m² Exact ingemeten volgens de branche brede meetinstructie (meetrapport op te vragen bij ons kantoor).

Huurprijs:
€ 2.950,- per maand gemeubileerd.
(zegge: tweeduizend negenhonderdvijftig euro per maand)

Stadsdeel:
Amsterdam Centrum.

Huurtermijn:
Bespreekbaar, minimaal 1 jaar.

Bestemming
Wonen.

Waarborgsom/bankgarantie
Minimaal 2 maanden huur.

Oplevering
Gemeubileerd en gestoffeerd.

Opleveringsdatum
Oplevering in overleg, kan spoedig.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels vergunningsstelsel (vergunninggebied Centrum 2), hiervoor is momenteel een wachttijd van circa 7 maanden. Het is mogelijk om een overloopvergunning aan te vragen. Meer informatie over parkeren kunt u vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Voorbehoud
Verhuur geschiedt onder voorbehoud gunning eigenaar/verhuurder.

Energieprestatiecertificaat
Eigenaar/verhuurder beschikt niet over een energieprestatiecertificaat danwel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie Gebouwen en eigenaar/verhuurder zal deze documenten voor de levering ook niet aanvragen aangezien het een Rijksmonument betreft.

Bezichtiging
Na telefonische afspraak met ons kantoor.

Booij Makelaardij o.z. bv geeft hierbij te kennen dat:
1. De bijzonderheden slechts zijn weergegeven als een algemene beschrijving die dient als leidraad voor potentiële kopers / huurders en niet dient te worden beschouwd als een offerte of contract, of onderdeel daarvan;
2. Alle beschrijvingen, afmetingen, verwijzingen naar bouwkundige staat en de voor de inbezitneming en het gebruik benodigde vergunningen en alle overige bijzonderheden te goeder trouw zijn verstrekt en geacht worden correct te zijn, doch dat potentiële kopers / huurders zich er niet op kunnen beroepen als verklaringen voor waar maar zichzelf van de juistheid ervan dienen te overtuigen door middel van inspectie of anderszins;
3. Geen enkele medewerker van Booij Makelaardij gemachtigd is met betrekking tot deze onroerende zaak een opgave te doen of garantie te verstrekken;
4. Op geen enkele wijze gegevens uit het informatiepakket mogen worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Booij Makelaardij. De gegevens uit het informatiepakket dienen strikt vertrouwelijk te worden behandeld;
5. Alle tussen (potentiële) kopers / huurders en Booij Makelaardij aan onderhavige verkoop / verhuur gerelateerde activiteiten gescheiden onder het uitdrukkelijke voorbehoud van goedkeuring door verkoper / verhuurder of haar directie.
6. De bovenstaande informatie en de informatie die u, al dan niet via uw makelaar/adviseur, uit advertenties etc., heeft verkregen, behelst uitsluitend een uitnodiging tot het doen van een aanbod en kan dus nimmer als een aanbod van de zijde van de verkoper beschouwd worden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.950 per maand (geen servicekosten)
Waarborgsom
€ 5.500 eenmalig
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Status
Verhuurd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning (appartement met open portiek)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906
Specifiek
Gemeubileerd en gestoffeerd

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
136 m²
Inhoud
229 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 apart toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
TV kabel

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar
Verwarming
Cv-ketel
Warm water
Cv-ketel
Cv-ketel
Gas gestookt combiketel, eigendom

Buitenruimte

Ligging
Aan vaarwater, aan water en in centrum
Balkon/dakterras
Balkon aanwezig

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Betaald parkeren en parkeervergunningen

Betrokken makelaar

NVM verhuurmakelaar

Booij Makelaardij Amsterdam

Bel 020-4222888

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.