De Zandschel 1 t/m 60

Valkenswaard
€ 1.005 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 60 (1 beschikbaar)
 • Wonen 84 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Het complex bestaat uit 60 luxe huurappartementen met bergingen en een parkeerkelder in het centrum van Valkenswaard, op de hoek van de Waalreseweg. Het gebouw, opgebouw uit vier etages, ligt in een U vorm om een fraai en zeer goed onderhouden binnenterrein. Op de eerste drie etages liggen in totaal 49 ruime appartementen, op de bovenste etage bevinden zich nog eens 9 zeer ruime appartementen en 2 penthouses.De appartementen zijn gelijkvloers en hebben een ruim tot zeer ruime buitenruimte.

De indeling bestaat uit een grote woonkamer met open keuken, een badkamer met bad, douche en wastafel, een toilet met fonteintje, twee of drie slaapkamers en een berging voor de wasmachine/droger.

In de parkeerkelder bevindt zich naast een eigen (genummerde) parkeerplaats, nog voor elk appartement een afsluitbare grote berging.Alle appartementen zijn voorzien van een mechanische ventilatiesysteem. Ook zijn alle woningen goed toegangbaar ;voor minder validen. In het complex bevinden zich drie liften waarmee alle etages en de kelder bereikbaar zijn. De liften zijn voorzien van een 24-uurs storingstelefoon. U kunt het complex via twee ingangen bereiken. Een entree is gelegen aan de Deken Frankenstraat en is tevens de ingang voor de auto's naar de parkeergarage. De andere entree ligt aan de kant van het Prinses-Irene-Brigadeplein. De entrees zijn uitgevoerd met een automatische deuropening en ;spreek/luisterverbinding.

Bent u geïnteresseerd in deze woningen van MVGM Vastgoedmanagement? U kunt uw interesse kenbaar maken door contact op te nemen met de afdeling verhuur per telefoon: 040-2824777,

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 60 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • De Zandschel - Appartement

  Tussenverdieping en bovenwoning € 1.005 /mnd
  • wonen 84 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Zandschel 46 Onder optie 84 m² wonen 3 kamers € 1.005 /mnd
  Zandschel 50 Verhuurd 82 m² wonen 3 kamers € 970 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing