Kerkdrielstraat

Tilburg
Van € 947 tot 1.004 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 24 (geen beschikbaar)
 • Wonen 117 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 200 tot 300 m²

Omschrijving

De woningen aan de Kerkdrielstraat zijn gunstig gelegen in de wijk Reeshof. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Heyhoef. Een zeer compleet winkelcentrum met 46 winkels waaronder twee supermarkten, een postkantoor en twee bankfilialen. Daarnaast bevindt zich een bibliotheek in het winkelcentrum. Ook liggen er een voetbal- en tennisvereniging vlakbij de woning. Voor ontspanning kunt u terecht in het mooie Reeshofpark. Door de aanwezigheid van verschillende bushaltes en NS station TIlburg Reeshof is de ontsluiting vanuit uw woning uitstekend te noemen.

De semi-bungalows zijn van het type twee-onder-een-kap, geschakeld met de garages. De ruime fraaie woning heeft een bijzondere gebruikswaarde door de aanwezigheid van een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers, evenals een berging die is voorzien van aan- en afvoerleidingen ten behoeve van een tweede badkamer. De bungalows zijn zo ontworpen, dat deze voor de diverse indelingsvarianten, zowel voor jonge als oudere gezinnen uitermate geschikt zijn. Zij hebben het voordeel dat bewoning tot op hoge leeftijd en ook bij invaliditeit mogelijk is. Er is veel zorg besteed aan het afwerkingniveau en de gebruikte materialen.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Kerkdrielstraat Type I

  Geschakelde woning Van € 947 tot 1.004 /mnd
  • wonen 117 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Kerkdrielstraat 19 Verhuurd 95 m² wonen 4 kamers € 1.000 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing