Maalbergenstraat 39 t/m 57

Tilburg
Van € 960 tot 1.100 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (geen beschikbaar)
  • Wonen 120 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

De woningen staan in de wijk Tuindorp de Kievit welke een landschappelijk karakter heeft. Dit wordt mede versterkt door de ruim bemeten kavels en waterpartijen in de wijk. Openbaar en particulier groen beslaan ongeveer driekwart van de wijk. De Reeshof is een aantrekkelijke wijk met een zeer gunstige ligging. De voorzieningen zijn met een winkelcentrum, basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse wijkcentra optimaal te noemen. De wijk is goed bereikbaar door een eigen treinstation en diverse busverbindingen.

Indeling:
Vanuit de hal, met trapopgang en toilet, komt u in de garage en woonkamer. Vanuit de garage heeft u middels een loopdeur toegang tot de tuin. De ruime woonkamer van ca. 30m² geniet door de grote raampartij veel lichtinval. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat middels een schuifpui in directe verbinding met de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer, voorzien van een ligbad, douche en twee wastafels. Via een vaste trap bereikt u de zolder waar de mogelijkheid bestaat tot het creëren van een vierde slaapkamer.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Maalbergenstraat 39 t/m 57 - Eengezinswoningen

    Geschakelde woning Van € 960 tot 1.100 /mnd
    • wonen 120 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Maalbergenstraat 39 t/m 57

Van € 960 tot 1.100 /mnd