Nistelrodestraat 1 t/m 67

Tilburg
Van € 1.020 tot 1.060 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 34 (geen beschikbaar)
  • Wonen 115 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

De woningen staan in de wijk Tuindorp de Kievit welke een landschappelijk karakter heeft. Dit wordt mede versterkt door de ruim bemeten kavels en waterpartijen in de wijk. Openbaar en particulier groen beslaan ongeveer driekwart van de wijk. De Reeshof is een aantrekkelijke wijk met een zeer gunstige ligging. De voorzieningen zijn met een winkelcentrum, basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse wijkcentra optimaal te noemen. De wijk is goed bereikbaar door een eigen treinstation en diverse busverbindingen.

In de Nistelrodestraat bevinden zich vierendertig markante, ruime twee-onder-een-kap woningen met garage. Markant, door de ligging: alle woningen liggen op ruime percelen en grenzen met een grote achtertuin aan het water. In het oog springt een praktische indeling en de ruime beleving van de woning.

Indeling:
De L-vormige living met half-open keuken telt maar liefst 37m². Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en prima sanitair. De ruime zolderverdieping heeft een groot dakterras op het zuiden. Het totale niveau van de woning is compleet en luxe te noemen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 34 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Nistelrodestraat 1 t/m 67 - Eengezinswoningen

    Vrijstaande woning en 2-onder-1-kapwoning Van € 1.020 tot 1.060 /mnd
    • wonen 115 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nistelrodestraat 1 t/m 67

Van € 1.020 tot 1.060 /mnd