Krabbendamstraat 2 t/m 42, Keizersveerlaan 26 t/m 36 e.a.

Tilburg
Van € 870 tot 960 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 33 (geen beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 115 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

De woningen in de Krabbendamstraat, Keizersveerlaan en Kasterenlaan liggen in de wijk Campenhoef omgeven door het rijke groen van het Middenbrabantse en op korte afstand van de vele belangrijke voorzieningen die Tilburg biedt, is Campenhoef een aantrekkelijke wijk om in te wonen.
In de Campenhoef zijn voldoende voorzieningen zoals bijvoorbeeld basisscholen, sportaccommodaties, wijkcentra, een gezondheidscentrum en winkelcentrum. De wijk valt op door een originele mix van groen en waterpartijen en door hun gevarieerde architectuur waarin geen plaats is voor hoogbouw. De drukke verkeersaders zijn geheel buiten het woongebied gebleven, zodat rust en privacy gegarandeerd zijn. De wijk is goed bereikbaar door een eigen treinstation en diverse busverbindingen.

Indeling:
De hal, met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping, geeft u toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer varieert tussen 35 en 43m² en geeft u toegang tot de keuken. Bij type C ligt de open keuken aan de voorzijde van de woning. Bij type B ligt de gesloten keuken aan de achterzijde. Via de trapopgang bereikt u de overloop van de eerste verdieping. Hieraan grenzen 2 of 3 slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap bereikt u de zolder waar u voldoende indelingsmogelijkheden heeft.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 33 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Krabbendamstraat 2 t/m 42, Keizersveerlaan 26 t/m 36 - Eengezinswoning

    Geschakelde woning Van € 870 tot 960 /mnd
    • wonen 113 tot 115 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Krabbendamstraat 2 t/m 42, Keizersveerlaan 26 t/m 36 e.a.

Van € 870 tot 960 /mnd