Spaarnwoudelaan 5 t/m 47

Tilburg
Van € 840 tot 1.000 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (geen beschikbaar)
  • Wonen 104 tot 106 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

De 22 eengezinswoningen in Dalem-Zuid kenmerken zich door een strakke vormgeving in combinatie met een donkere kleurstelling. De woningen hebben platte daken en zijn voorzien van een dakterras op de eerste verdieping (afhankelijk van het type) aan de voor- of achterzijde. Bijna alle woningen zijn voorzien van een berging in de achtertuin. Twee woningen zijn voorzien van een garage. De Reeshof is een aantrekkelijke wijk met een zeer gunstige ligging. De voorzieningen zijn met een winkelcentrum, basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse wijkcentra optimaal te noemen. De wijk is goed bereikbaar door een eigen treinstation en diverse busverbindingen.

Indeling:
De entree van de woning geeft toegang tot de hal. In deze hal bevindt zich een meterkast en een kast t.b.v. stadsverwarming. De hal geeft toegang tot de woonkamer en de aan de voorzijde gelegen open keuken. De keuken wordt van de woonkamer gescheiden door een portaal met trapopgang en toilet. Op de eerste verdieping bevindt zich een dakterras welke toegankelijk is vanuit één van de twee slaapkamers, een inloopkast en badkamer. In de badkamer bevindt zich een douche en een wastafel. Tevens is er een mogelijkheid voor het plaatsen van een wasmachine. De overloop van de 2e verdieping geeft u toegang tot de derde slaapkamer.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Spaarwoudelaan 5 t/m 47 - Eengezinswoningen

    Vrijstaande woning Van € 840 tot 1.000 /mnd
    • wonen 104 tot 106 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Spaarnwoudelaan 5 t/m 47

Van € 840 tot 1.000 /mnd