Zeddamerf 1 t/m 34

Tilburg
Van € 928 tot 1.110 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 19 (geen beschikbaar)
 • Wonen 118 tot 133 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4
 • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

Huren in Tilburg, Koolhoven Buiten
Kies uit een rijwoning of patiowoning. Welke je ook kiest: beide woningen bieden een zee van ruimte met een woonoppervlakte van 133 m2 en 118 m2. Iedere woning heeft unieke kenmerken waardoor ze aansluiten bij iedere levensstijl.

Rijwoning
De 17 rijwoningen hebben allemaal een royale achtertuin op het zuiden of oosten. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, aparte doucheruimte en tweede toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich nog een grote zolderruimte.

Patiowoning
De patiowoningen van 118m2 hebben alle vertrekken op de begane grond: een grote woonkamer, 2 slaapkamers en ruime badkamer met ligbad, toilet, aparte douche en een dubbele wastafel. In de hal bevindt zich nog een gastentoilet. Met zowel binnen- als een buitenberging ben je verzekerd van voldoende opbergruimte.

Combineer stadsgevoel met natuurbeleving
Koolhoven Buiten vormt onderdeel van Reeshof, een wijk die sinds haar ontstaan in de jaren ’80 nog altijd in ontwikkeling is. Hierdoor beschikt de wijk volop over voorzieningen. Het Reeshofpark is het hart van de wijk en heeft een speeltuin en skatebaan. In de wijk zijn meerdere scholen te vinden. Drie winkelcentra zorgen ervoor dat je nooit ver hoeft te gaan voor de dagelijkse boodschappen. Je vindt er ook banken, kledingwinkels, restaurants en nog veel meer.

Het stadscentrum van Tilburg ligt op enkele kilometers afstand en is daardoor eenvoudig bereikbaar. De wijk beschikt ook over een eigen treinstation. Reizen met het openbaar vervoer is dus geen enkel probleem!

In Koolhoven Buiten ben je omringd door natuur. De wijk ligt op slechts enkele kilometers afstand van maar liefst drie natuurgebieden. Je loopt zo de deur uit voor een ontspannende wandeling of mooie fietstocht.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Zeddamerf 1 & 2 - Patiobungalows

  Tussenwoning Van € 995 tot 1.110 /mnd
  • wonen 118 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Zeddamerf 18 t/m 34 - Eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 928 tot 1.020 /mnd
  • wonen 133 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zeddamerf 1 t/m 34

Van € 928 tot 1.110 /mnd