Dr. Ahaushof 77 t/m 114

Tilburg
Van € 805 tot 1.135 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 38 (geen beschikbaar)
 • Wonen 84 tot 99 m²

Omschrijving

De woontoren Vredeburcht bestaat uit tien etages. Op de begane grond bevindt zich de centrale entree. Dit is een ruime hal van waaruit u toegang heeft tot het trappenhuis en de lift. Alleen bewoners kunnen de automatische deur naar de centrale entree openen met een speciale sleutel. Vanuit uw woning heeft u met een videofoon de mogelijkheid om uw bezoek toegang te geven tot het woongebouw.
Per etage liggen drie of vier appartementen.

Vanaf de buitenzijde en via de centrale entree zijn de bergingen van de woningen bereikbaar, waar u bijvoorbeeld uw fiets kwijt kunt. Er is een gemeenschappelijke containerruimte voor uw afval.

Alle appartementen hebben een woonkamer met een open keuken. Afhankelijk van het woningtype zijn er twee of drie slaapkamers. Daarnaast heeft elke woning een ruime douche, een apart toilet en een inpandige berging.

Elke woning heeft zijn eigen hoogrendementsketel inclusief een warmwatervoorziening en een eigen meter voor energie en water. In de woonkamer en de grootste slaapkamer is een bedraad aansluitpunt voor de centrale antenne en de telefoon.

De keuken, doucheruimte en het toilet voorzien we van mechanische ventilatie in een zogenaamd ‘gesloten terugwin-systeem’; de lucht ventileert door het hele gebouw, waardoor het systeem geen buitenlucht nodig heeft. In de doucheruimte is een wasmachine-aansluiting aanwezig.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 38 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Dr. Ahaushof 77 t/m 114 - Appartementen

  Bovenwoning Van € 805 tot 1.135 /mnd
  • wonen 84 tot 99 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Dr. Ahaushof 93 Verhuurd 86 m² wonen 3 kamers € 985 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Dr. Ahaushof 77 t/m 114

Van € 805 tot 1.135 /mnd