Cederstaete

Son en Breugel
Van € 795 tot 1.095 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 25 (geen beschikbaar)
 • Wonen 74 tot 104 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Cederstaete maakt deel uit van een fraai stedenbouwkundig nieuw plan dat vorm heeft gekregen op de hoek van De Bontstraat en de Crocusstraat. Onderdeel van het plan zijn ook Acaciastaete en het woonzorgcentrum Berkenstaete. Bij Archipel kunnen cliënten een beroep doen op zorg-, alarmerings- en huishoudelijke diensten, maar Berkenstaete biedt ook voor de bewoners van Son een gezellig restaurant De Gasterij, een kapper, fysiotherapeut en een winkeltje. Allemaal
faciliteiten die direct binnen handbereik zijn voor de bewoners van Cederstaete. De twee urban villa’s zijn tenslotte gelegen naast dit centrum. Wonen in Cederstaete betekent gewoon zorgeloos wonen.

Son en Breugel
Son en Breugel was al een plezierig dorp om in te wonen, maar sinds de aanleg van de A50 is het helemaal goed toeven in deze Brabantse gemeente. Door die weg, die aansluit op de A2 en A58 en daarmee een directe verbinding vormt met de rest van het land, is het doorgaand verkeer nagenoeg uit de kern verdwenen en is het mooie dorpshart van Son in ere hersteld. Met terrasjes, winkels en restaurants heeft het centrum een uitermate prettig verblijfsklimaat gekregen. Zeker in
de zomermaanden, als fietsers en wandelaars de dorpskern aandoen, zorgt dat voor die bekende, zorgeloze en gemoedelijke Brabantse sfeer. Bovendien is Son en Breugel recent nog uitgeroepen tot de beste gemeente van Noord-Brabant.

Natuur
Het Wilhelminakanaal, de Sonse Bergen, het Vressels Bos en het heidegebied rond het Oud Meer. Voor wie van wandelen of fietsen houdt is de gemeente Son en Breugel een ideale thuisbasis. Ook een bezoekje aan het prachtige Dommeldal, een van ’s lands mooiste beekdallandschappen, is meer dan de moeite waard. Het is het gebied waar de Dommel het meest meandert en tevens de plek waar de oude kernen Son en Breugel op natuurlijke wijze van elkaar gescheiden worden.
De natuur als buur, heerlijk toch?

Voorzieningen
Een gevarieerd winkelbestand, supermarkten, medische voorzieningen; het is er allemaal.
Bovendien zorgt het openbaarvervoernetwerk voor uitstekende aansluitingen naar bijvoorbeeld Eindhoven, de buurgemeente. In tien autominuten bent u in het winkel- en culturele hart van de grootste en meest dynamische centrumgemeente van Brabant.

Wonen in het hart van Son
De twee urban villa’s die samen Cederstaete vormen, vallen op door een strakke gevellijn. De rode baksteen geeft de gebouwen een robuuste en toch warme uitstraling. Door de vele glaspartijen en de natuurlijke kleuren krijgen de twee complexen een transparante, open en vriendelijke sfeer.

Royale appartementen
In de urban villa’s zijn elk 17 royale appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen. Op de begane grond komen vier appartementen, op de eerste en tweede verdieping elk 5, op de bovenste bouwlaag 3 appartementen met een riant dakterras. De netto vloeroppervlakte van de appartementen varieert van circa 75 m² tot 104 m². Dit is uitgezonderd de berging en het balkon of terras.

Eigen terras of balkon
Elk appartement heeft een eigen terras (begane grond) of balkon. De balkons zijn minimaal 6 m², de balkons bij de penthouses meten liefst circa 25 m².

Verschillende woningtypen
Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de individuele woonwensen, worden in Cederstaete liefst zes verschillende woningtypen aangeboden. Alle appartementen hebben de beschikking over twee of drie slaapkamers. Het standaard afwerkingsniveau voorziet onder meer een tweede toilet op de badkamer, de badkamer beschikt over een thermostaatkraan en in ieder appartement is een videofooninstallatie geplaatst.

Parkeerkelder
Parkeren in Cederstaete kan in de ondergrondse parkeerkelder. Bewoners hebben toegang tot deze kelder met een eigen afstandsbediening. Vanuit de parkeerkelder kunt u direct met de lift naar alle woonlagen.

Duurzaam en veilig
Cederstaete is gebouwd in een tijd dat duurzaamheid en veiligheid van grote waarde zijn. Daarom is tijdens de bouw in alle fases gekeken naar de consequenties voor het milieu bij het maken van bepaalde keuzes.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 25 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Cederstaete - Type G

  Galerijflat Van € 795 tot 1.095 /mnd
  • wonen 89 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Cederstaete - Type H

  Galerijflat € 795 /mnd
  • wonen 74 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Cederstaete- type F

  Galerijflat € 1.050 /mnd
  • wonen 75 tot 104 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing