Residence Souveraine

Soest
Van € 1.010 tot 1.700 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 72 (geen beschikbaar)
  • Wonen 69 tot 134 m²
  • Aantal kamers 3

Omschrijving

Aan de rand van Soest, in de wijk "Soestdijk" ligt het seniorencomplex Residence Souveraine.
Residence Souveraine is een appartementencomplex voor 55 plussers welke privacy, comfort en veiligheid biedt.

Soest is zeer centraal gelegen ten opzicht van Baarn, Amersfoort en Hilversum. Om de hoek bevindt zich een bushalte en het station van Soest. Daarnaast zijn ook de winkels en de eetgelegenheden (aan de gezellige Van Weedestraat) op loop- en fietsafstand. Tegenover het complex ligt een grote supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

De Residence Souveraine bestaat uit vier bouwdelen: een entreegebouw, een verbindingssegment en twee zijvleugels. Onder het complex ligt een parkeerkelder met privé-parkeerplaatsen en bergingen. Heel prettig is dat de appartementen te bereiken zijn met de lift of de trappen direct vanuit de parkeergarage. U hoeft dus niet ‘buitenom’ te lopen en dat verhoogt het besloten en veilige karakter van het gebouw.
Buiten het complex ligt nog een algemene parkeergedeelte met bezoekersplaatsen.

Het is mogelijk een zorgabonnement met o.a. alarmeringsdienst af te sluiten. Voor praktische zaken is er een huismeester in het complex aanwezig.

Er is een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners bijeenkomen voor activiteiten. Er is een actieve bewonersvereniging die diverse activiteiten organiseert.

* * * INTERESSE? * * *
Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande informatie? Dan kunt u reageren via de 'reageer' button op onze website of via uw eigen IDD-account. De woning wordt aangeboden op volgorde van binnenkomst van die reacties.

* * * HUURVOORWAARDEN * * *
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. Onder het kopje FAQ & DOWNLOADS kunt u antwoord vinden op veel gestelde vragen.

Aan de inhoud van deze informatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 72 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Residence Souveraine

Van € 1.010 tot 1.700 /mnd