Opslagunits Arendsstraat/Handelstraat 6135 KK Sittard

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Nieuwbouw bedrijfsunits op een mooie zichtlocatie in Sittard.

Multicomplex biedt 23 multifunctionele en flexibele units aan in een modern en duurzaam complex dat centraal gelegen is aan de Arendstraat op ‘bedrijventerrein Bergerweg’ te Sittard.

Het gebouw voldoet ruimschoots aan de laatste bouwnormen inzake duurzaamheid en energieverbruik en wordt hoogwaardig uitgevoerd met een representatieve uitstraling.

Het aanbod is gevarieerd.
De units hebben verschillende bruto vloeroppervlaktes van circa 62 m2 tot 150 m2 waarvan steeds de helft op de begane grond, zijn 8 meter hoog en beschikken standaard over tal van voorzieningen waaronder:
• Grote elektrisch bediende overheadpoorten (±3,50m breed x 3,50m hoog)
• Monoliet gestorte, geïsoleerde betonnen BG vloer
• Verdiepingsvloer van verzinkt stalen gordingen met houten vloerplaten
• Voorbereiding toiletruimte en/of pantry
• Eigen meterkast, inclusief water- en elektriciteitsmeter
• Beschikking over 1, 2 of zelfs 3 eigen parkeerplaatsen
• Isolatiewaardes die voldoen aan de normen van het laatste bouwbesluit
• Een dak en draagconstructie die geschikt is gemaakt om zonnepanelen op te plaatsen
• Fraaie raampartijen die voor daglicht en ventilatie kunnen zorgen
• Een stalen trap die toegang biedt tot de eerste verdieping. De trap is degelijk en industrieel afgewerkt

MULTI-functioneel
De afgewerkte betonnen begane grondvloer is geïsoleerd volgens de laatste normen. De verdiepingshoogte en de constructie maken het mogelijk om ook de verdiepingen multifunctioneel te gebruiken. Bijvoorbeeld als kantoor of voor opslag. Iedere unit heeft een stalen trap die toegang biedt tot de eerste verdieping. De trap is degelijk en industrieel afgewerkt. Alle units beschikken over fraaie raampartijen die voor daglicht en ventilatie kunnen zorgen. Vanwege de additionele raampartijen op de oost en westgevel zijn unit 1, unit 3 en unit 12 nog eens extra geschikt om de verdieping in te richten als verblijfsruimte. De units bieden u tussen de 233 en 540 kubieke meter bedrijfs- opslagruimte! Vanwege de slimme indeling is iedere unit eenvoudig in te richten voor verschillende doeleinden. De bedrijfsunits liggen aan een representatieve straat en zijn bereikbaar via een voldoende brede toegangsweg. Op ‘eigen’ terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Iedere unit beschikt over één, twee of zelfs drie toegewezen parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er nóg eens vier extra gastenparkeerplaatsen.

Duurzaamheid
Alle units worden gasloos opgeleverd. De isolatiewaarden voldoen aan de laatste normen van het bouwbesluit. Ze worden standaard voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De units hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een slim ontwerp van de gebouwschil en door het toepassen van uitstekende isolatie. De daken zijn geschikt gemaakt om zonnepanelen op te installeren.

Terrein
De hoofdentree ligt aan de Arendstraat. Deze inrit is voorzien van een op afstand bedienbare elektrische poort. De inrichting van het terrein maakt dat de bedrijfsunits makkelijk te bevoorraden zijn. Een brede groenstrook en diverse plantsoenen geven het terrein een groene en duurzame uitstraling.

Bestemmingsplan informatie
Bestemd voor lokale en regionale uitoefening van bedrijven welke in de “Staat van bedrijfsactiviteiten” voorkomen in de milieucategorieën 1&2 van toepassing op “Handelsterrein Bergerweg”.
De gebruiker van het pand is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen en dient deze derhalve zelf aan te vragen.

De beschikbaarheid staat op de website Multicomplex.nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Waarborgsom
€ 950 eenmalig
Huurovereenkomst
Onbepaalde tijd
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort overig aanbod
Opslagruimte
Soort bouw
Nieuwbouw

Indeling

Voorzieningen
Elektrische deur, elektra en stromend water
Afmetingen
31 m²

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Zie hoelang je onderweg bent vanaf dit huis naar bijvoorbeeld je werk of familie.

Opslagunits Arendsstraat/Handelstraat

Huurprijs op aanvraag