Meidoornhoek 1 t/m 117

Rotterdam
Van € 450 tot 700 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 116 (geen beschikbaar)
  • Wonen 43 tot 75 m²

Omschrijving

Ligging

Schiebroek is een wijk in het Rotterdamse stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek en voormalige gemeente in de gelijknamige polder in het noorden van de gemeente Rotterdam, gelegen tussen de wijken Hillegersberg en Overschie.
Na de oorlog, in de jaren ’50, werd in een heldere bouwkundige structuur een moderne tuinwijk met veel sociale woningbouwflats in het groen gerealiseerd. De polderindeling is daarbij zichtbaar gebleven. De vaarten veranderden in singels en de sloten in straten. Scholen en kerken vervingen de boerderijen.
Het complex is gelegen in het levendige hart van Schiebroek met alle winkelvoorzieningen binnen handbereik. De grote winkelstraat Peppelweg is op loopafstand bereikbaar en heeft eenmaal per week een gezellige markt. Diverse scholen bevinden zich in de directe nabijheid. In de directe omgeving bevinden zich openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Omschrijving complex

Het appartementencomplex is gesitueerd aan de Meidoornhoek nabij de Meidoornsingel. Rustige ligging en ruimschoots omgeven door groen.
Afgesloten portiek met bellentableau, trappenhuis en lift en afgesloten toegang tot de kelderboxen.
Het complex bestaat uit 116 (twee en drie kamer) appartementen en telt 11 etages. Standaard worden de woningen kaal opgeleverd, dus zonder vloerbedekking.

Het complex beschikt over een eigen parkeerterrein.

Bereikbaarheid

De wijk is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Schiebroek ligt strategisch ten opzichte van Rotterdam Centrum en de uitvalswegen. Trampluslijn 25 bevindt zich om de hoek en RanstadRail, lijn E richting Den Haag CS en richting Rotterdam-Slinge is nabij.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 116 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Meidoornhoek 1 t/m 117

    Galerijflat Van € 450 tot 700 /mnd
    • wonen 43 tot 75 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Meidoornhoek 1 t/m 117

Van € 450 tot 700 /mnd