Noordelijk Niertje, Schultz van Hagenstraat e.a.

Rotterdam
Van € 1.250 tot 1.600 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 112 (geen beschikbaar)
 • Wonen 140 tot 180 m²
 • Perceel 140 tot 180 m²

Omschrijving

Eigentijdse herenhuizen in het groene Kralingen-Oost

Prettig wonen, in moderne herenhuizen met alle voorzieningen bij de hand. De gezellige Lusthofstraat biedt een gevarieerd winkelaanbod op tien minuten fietsafstand. Natuurliefhebbers bezoeken het nabijgelegen Kralingse Bos. De A16, A20 en het openbaar vervoer maken de bereikbaarheid van deze wijk optimaal.

Royaal wonen
In Noordelijk Niertje staan deze royale herenhuizen met vier slaapkamers. De woningen beschikken over een lichte en tuingerichte woonkamer. Afhankelijk van het type is er een halfopen of open keuken. Een deel van de woningen heeft ook een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. De eerste verdieping geeft, via de overloop, toegang tot drie slaapkamers en een comfortabele badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en een tweede toilet. De zolderetage, met twee grote dakramen, is geschikt als vierde slaapkamer.

Verzorgd en sfeervol
Deze 112 herenhuizen liggen verspreid over de Schultz van Hagenstraat en Goosse van der Windstraat. Goed onderhouden woningen in een groene wijk met een prettig karakter. Er zijn hoekwoningen met een garage en tussenwoningen met een berging aan straatzijde. Standaard beschikken alle huizen over een kleine voortuin en fijne achtertuin met terras. Voor de auto zijn er volop parkeermogelijkheden in de wijk en zelf direct voor de deur in ruime parkeervakken (betaald).

Tussen stad en groen
Aan de uiterste Oostkant van Kralingen ligt Noordelijk Niertje. Een sfeervolle wijk met veel groen en een geheel eigen karakter. Kenmerkend voor Kralingen zijn de vele fraaie, monumentale herenhuizen. Voor de dagelijkse boodschappen biedt winkelstraat Lusthof een optimaal aanbod. Zowel de landelijke ketens als lokale speciaalzaken zijn hier te vinden. Natuurliefhebbers vinden in de directe omgeving het Kralingse Bos en de Kralingse Plas, de unieke bomentuin Trompenburg en het Stadsnatuurpark de Esch. De wijk is goed bereikbaar via de nabijgelegen snelwegen A16 en A20, hierdoor ligt het centrum van Rotterdam op vijftien minuten afstand. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Er zijn diverse bus- , tram- en metrolijnen van en naar Rotterdam centrum en tussenliggende wijken.

Noordelijk Niertje| Rotterdam
Schultz van Hagenstraat 21-60 en 61-79 (oneven),
Goosse van der Windstraat 1-63 (behalve 62)
112 herenhuizen
Oppervlakte woning: 141-180 m2

• Royaal wonen
• Vier slaapkamers
• Nabij winkelstraat
• In populaire wijk
• A16, A20 dichtbij

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning dient u te voldoen aan een inkomensnorm, de eisen omtrent deze norm zijn de vinden onder de huurvoorwaarden.

Heeft u interesse in een van deze woningen? Laat dan een bezichtigingsaanvraag achter of schrijf u vandaag nog in, zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons aanbod.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 112 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Noordelijk Niertje, Schultz van Hagenstraat e.a.

  Vrijstaande woning, tussenwoning en 2-onder-1-kapwoning Van € 1.250 tot 1.600 /mnd
  • wonen 140 tot 180 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Goosse van der Windstraat 14 Verhuurd 179 m² wonen 1 kamer € 1.810 /mnd
  Schultz van Hagenstraat 55 Verhuurd 139 m² wonen 1 kamer € 1.518 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Noordelijk Niertje, Schultz van Hagenstraat e.a.

Van € 1.250 tot 1.600 /mnd