Jesuitenstraat 6041 ED Roermond

€ 110 /mnd

Omschrijving

Parkeren in hartje stad: droog en veilig in een geheel afgesloten parkeerkelder. 

Je woont in de binnenstad en heel soms kom je door de drukte jouw auto niet kwijt. Dat probleem is vanaf nu opgelost. Want in de ondergrondse parkeerkelder aan Jesuitenstraat / Lindanusstraat hebben wij meerdere parkeerplaatsen te huur. Of je nu een plek zoekt voor jouw eerste, tweede, derde of vierde auto: er is ruimte voor. Dus dat betekent ook dat jij jouw droom van een cabrio nu kunt gaan realiseren. Of een leuke sportauto kunt kopen om mee te toeren in het weekend. Of toch die blinkende SUV? Heel misschien een stationwagon omdat jouw gezin wat groter is geworden en jij de stad niet wilt verlaten?

Alle maten en soorten auto's passen. 

Jij dé fun met een cabrio of sportauto én wij zorgen dat jouw auto droog kan staan op zijn eigen plekje in hartje stad. En je slaapt ook nog rustig want de parkeerkelder is helemaal afgesloten. Hier komt niemand binnen die hier niet hoort te zijn. Dus jouw auto staat hier veilig. Een geruste gedachte toch?

Er zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar op twee ondergrondse verdiepingen. Laten we kijken waar jouw auto het beste past.

_STADSLEVEN: ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK EN BEREIKBAARHEID_  
Je woont in het hart van Roermond. De supermarkten, de bakker, de slager en de groenteboer liggen allemaal binnen handbereik. Het NS-station op zo’n 5 minuten lopen. Hotspots zoals Bagels & Beans, IJssalon Clevers, het Designer Outlet Center en de Roerkade met zijn leuke cafés en restaurants liggen om de hoek….. maar je komt je auto zo moeilijk kwijt? Of je hebt geen plek voor een tweede auto? Voor jouw cabrio om in het weekend mee te cruisen? 

Jij bent een foodlover, fashionista én een urban professional: wonen in de stad heeft veel voordelen. Dit is het echte stadsleven. Maar het heeft heel soms ook nadelen. Want waar laat jij nu jouw auto als alle beschikbare parkeerplaatsen op straat vol zijn? Dat is vanaf nu opgelost. Geen parkeerboetes meer, je eigen plek de altijd vrij is. 
Met de autoweg N280 (Roermond - Dusseldorf, 25 autominuten) om de hoek en op zo’n 2 minuten de afslag van de A73 waardoor Venlo (iets meer dan 15 minuten), Sittard (20 minuten) en Heerlen en Maastricht (35 minuten) heel goed bereikbaar zijn.

_MEER INFORMATIE EN BEZICHTIGING_
Wil jij meer informatie of een bezichtiging plannen? Stuur dan gerust een mail, SMS of Whatsapp aan MKLRS. Je kunt contact opnemen met ons via het mobiele telefoonnummer en het mailadres van MKLRS. dat hier op de website vermeld wordt. Op werkdagen zal binnen een paar uur jouw vraag of verzoek beantwoord worden. Uiteraard mag je ook altijd even bellen.

_SOCIAL MEDIA_
Wist je dat MKLRS. actief is op social media en dat wij social media volop gebruiken om jou te inspireren, informeren en laten zien hoe leuk het is om in de stad Roermond te wonen? MKLRS. is de actiefste makelaar in Roermond in het gebruik van social media.

_DISCLAIMER_
Alle aangegeven maatvoeringen zijn circamaten. Tijdsindicaties zijn circatijden die afhankelijk zijn van voorgeschreven snelheden en mede worden beïnvloedt door de verkeersdrukte. Deze aanbieding geschiedt geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Soort parkeergelegenheid
Parkeerkelder
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Status
Beschikbaar