Joep Nicolasstraat 101 t/m 339

Roermond
Van € 800 tot 950 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (1 beschikbaar)
  • Wonen 86 tot 102 m²

Omschrijving

Het appartementcomplex 'Herenhof' is een mooi complex gelegen in het bruisende centrum van Roermond, direct gelegen aan het Kloosterwandplein. De ligging van het complex maakt dat alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. U kunt hierbij denken aan het sfeervolle winkelcentrum in de oude stadskern, maar ook ruim voldoende horecagelegenheden. Ook meerdere bushaltes en het Centraal Station zijn op loopafstand te vinden.

Het complex beschikt over 41 ruime appartementen, varierend van +/- 75 m2 t/m 100m2! Ieder appartement is voorzien van een keukenblok, badkamer en toilet. Het aantal slaapkamers kan per appartement varieren.

Geinteresserd in het huren van een appartement binnen dit complex? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van de verhuurmedewerkers van MVGM Wonen! Momenteel geen geschikte woning beschikbaar? U kunt ook altijd een inschrijving plaatsen via onze website om er voor te zorgen dat u op de hoogte gehouden wordt van het nieuwe aanbod binnen dit complex!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

  • Joep Nicolasstraat 101 t/m 339

    Bovenwoning Van € 800 tot 950 /mnd
    • wonen 86 tot 102 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing