Harp 1-9, Vivaldistraat 2, 4, 6, 8,10

Oud-Beijerland
Van € 1.050 tot 1.350 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 13 (geen beschikbaar)
 • Wonen 114 tot 134 m²
 • Aantal kamers 2
 • Perceel 162 tot 196 m²

Omschrijving

Ruime, moderne eengezinswoningen aan de Vivaldistraat in Poortwijk
In Poortwijk II, aan de Vivaldistraat in Oud-Beijerland, verhuren we eengezinswoningen. De modern vormgegeven woningen liggen heerlijk vrij aan een singel met groene oevers, waardoor je mooi uitkijkt. Zoek je een huurhuis dat voorzien is van alle gemakken en je alle ruimte biedt? Lees dan verder en vergeet niet om je gegevens achter te laten als je op de hoogte gehouden wilt worden van het actuele aanbod. Als er een woning beschikbaar is, kun je gelijk een bezichtigingsaanvraag doen.

Heerlijk wonen in Oud-Beijerland
Oud-Beijerland heeft een prachtig, oud hart waar de rijke historie af te lezen is aan de panden, de haven en de grachten. Vanaf Poortwijk fiets je in zo’n 6 minuten naar het dorp. Hier vind je alles wat je dagelijks nodig hebt. Het voorzieningenaanbod in Oud-Beijerland is erg goed. Niet voor niets komen bewoners uit de omliggende gemeenten hier hun boodschappen doen. Een ander fijn aspect van Oud-Beijerland is de waterrijke omgeving. Heerlijk om te wandelen, fietsen en sporten. Het natuureiland Tiengemeten in de Haringvliet is de grootste publiekstrekker van de Hoeksche Waard.

Poortwijk ligt aan de oostkant van het centrum van Oud-Beijerland. Het prettige is dat je enerzijds zo in het dorp bent, maar ook binnen een paar minuten de N217 oprijdt. Deze provinciale weg sluit aan op de A29. Rotterdam is nog geen half uur rijden.

Indeling eengezinswoningen Vivaldistraat
Opvallend aan deze eengezinswoningen zijn de grote staande ramen en diepe voortuinen. Er zit wat verschil in de woningen die we verhuren. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 114 tot 134 m². De tussenwoningen hebben een inpandige garage en een oprit voor de auto. Bij de hoekwoningen is de garage bij het leefgedeelte betrokken en bestaat een groot deel van de gevel uit raam. Deze prachtig lichte ruimte op de begane grond leent zich perfect voor een werk-, studie- of hobbyruimte.

De trap zit in het midden van het huis, waardoor de begane grond automatisch is verdeeld in een tuingerichte woonkeuken en een straatgerichte woonkamer. Zoals al onze huurwoningen zijn ook deze woningen uitgerust met een luxe keuken, voorzien van inbouwapparatuur. Op de 1e verdieping zijn er 2 woningbrede slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, 2e toilet en wastafel. Via een vaste trap kom je op de zolder. Deze ruimte is ook nog eens xx m² groot.

Zie jij jezelf al wonen aan de rand van Poortwijk II op een plek waar de Oud-Beijerlandsche Kreek letterlijk om de hoek ligt? Kom dan nu in actie en laat ons weten dat je belangstelling hebt.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Harp 1-9

  Vrijstaande woning Van € 1.050 tot 1.350 /mnd
  • wonen 114 tot 134 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Vivaldistraat 2-10 (even)

  Tussenwoning Van € 1.050 tot 1.350 /mnd
  • wonen 114 tot 134 m² wonen
  • aantal kamers 2 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Harp 1-9, Vivaldistraat 2, 4, 6, 8,10

Van € 1.050 tot 1.350 /mnd