De Hertogin

Oss
Van € 900 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 51 (geen beschikbaar)
 • Wonen 77 tot 88 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning beschikbaar is staat er altijd een straatnaam en huisnummer vermeld.

"De Hertogin"
Het appartementengebouw “De Hertogin” is gesitueerd aan de Brabantstraat in de wijk Ussen. Aan de zuid-oostzijde van het punt waar de Zaltbommelseweg en de J.F. Kennedybaan elkaar kruisen. De wijk Ussen is een fraai voorbeeld van eigentijds wonen, juist omdat hier oorspronkelijke elementen als boerderijen en groenzones behouden zijn gebleven.
De Hertogin is een U-vormig gebouw met twee atria en een ruime parkeergelegenheid. Omdat de woningen rondom de atria liggen, hebben ze veel natuurlijke lichtinval vanuit deze binnenplaats.
De atria worden ontsloten door een aparte entree, voorzien van een videofooninstallatie met bellentableau, zodat de bewoner kan zien wie voor de entree staat. Ieder atrium beschikt over een eigen liftinstallatie en een trappenhuis.
In het complex met vijf woonlagen zijn 51 luxe driekamer appartementen in vier typen gesitueerd. Op de begane grond bevinden zich 7 appartementen, alle bergingen en een aantal ruimten t.b.v. de algemene voorzieningen. De 1e t/m 4e verdieping zijn identiek en hebben 11 woningen per laag.
Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van een rendement combiketel en een mechanische ventilatie welke in de berging opgesteld staan. In de berging is tevens een aansluiting voor wasmachine en condensdroger aanwezig.

Wonen in Oss
Oss is zowel werk- als woonstad. Er zijn ruime mogelijkheden voor diverse vrijetijdsbestedingen. Ook het onderwijs is goed vertegenwoordigd. De binnenstad is het regionale winkelcentrum voor ca 150.000 mensen uit Oss en omgeving. Grote delen van de binnenstad zijn of worden vernieuwd.

Bereikbaarheid
Oss kent een uitstekende bereikbaarheid door de aanwezigheid van 2 treinstations (Oss en Oss-West), goede busvoorzieningen en door haar ligging t.o.v. de snelwegen: de A59, (afslagen 15 en 16) en de A50.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 51 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Type A en A1

  Galerijflat Van € 900 tot 1.050 /mnd
  • wonen 77 tot 80 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Brabantstraat 42 -C Verhuurd 92 m² wonen 3 kamers € 977 /mnd
 • Type B

  Galerijflat Van € 950 tot 1.000 /mnd
  • wonen 79 tot 85 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Type C

  Galerijflat Van € 950 tot 1.050 /mnd
  • wonen 87 tot 88 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

NMG Wonen

Bel 088-2007021
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Hertogin

Van € 900 tot 1.050 /mnd