Lankforst, Malvert

Nijmegen
Van € 950 tot 1.000 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 126 (geen beschikbaar)
 • Wonen 94 m²
 • Aantal kamers 4

Omschrijving

Let op: Dit betreft een complexaanmelding. Indien er een woning beschikbaar is staat er altijd een straatnaam en huisnummer vermeld.

De appartementen
De royale appartementen van maar liefst 94 m2 hebben 3 ruime slaapkamers en een grote woonkamer en zijn gelegen aan de Lankforst 11e straat (nrs. 2 t/m 70) en Malvert 60e straat (nrs. 31 t/m 99), 67e straat (nrs. 39 t/m 79), 68e straat (nrs. 31 t/m 99).
Bij het vrijkomen van een appartement wordt woningverbetering toegepast. De woningen worden, waar nodig, voorzien van een nieuwe keuken, een wandcloset en de badkamer wordt in veel gevallen volledig voorzien van nieuw tegelwerk en een douchehoek met glazen douchescherm.

Indeling
Via een gemoderniseerde entree zijn de appartementen zowel per trap als per lift bereikbaar.
De appartementen hebben de volgende indeling:
Entree, hal, bergkast, badkamer met douche of ligbad, toilet, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kastruimte, woonkamer van ca. 27 m². Keuken met bergkasten of open keuken. Ruim balkon. Bergingen in souterrain.
C.V/ individueel of centraal. W.w./ individueel.

Algemeen
Stedenbouwkundige Anton Olivier koos er ooit samen met de gemeente Nijmegen voor om dit stadsdeel op te zetten met veel groen. Het stadsdeel Dukenburg bestaat uit 9 verschillende wijken waaronder Malvert en Lankforst. De meest in het oog springende voorziening van stadsdeel Dukenburg het gelijknamige winkelcentrum in combinatie met het station Dukenburg en het gelijknamige busstation. In het winkelcentrum bevinden zich zo'n 100 winkels. Het parkeren is er goedkoop. Daarnaast bevinden zich in het stadsdeel drie wijkwinkelcentra, waaronder in de Malvert. Alle voorzieningen dus op korte afstand!

Bereikbaarheid
Iedere 15 minuten vertrekt een bus richting centrum. Op de fiets bent u er al in 25 minuten.
Het stadsdeel Dukenburg is vanaf het centrum van Nijmegen bereikbaar middels drie bruggen over het Maas-Waalkanaal. Ook is de wijk ontsloten middels afslag 2 (Nijmegen-Dukenburg) van de A73 en de N324 (Nijmegen - ’s-Hertogenbosch) Nabij het gelijknamige winkelcentrum bevindt zich het NS- en busstation met bussen in alle richtingen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 126 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Appartement - 4-kamer

  Galerijflat Van € 950 tot 1.000 /mnd
  • wonen 94 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

NMG Wonen

Bel 088-2007021
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Lankforst, Malvert

Van € 950 tot 1.000 /mnd