Onder Onnes MGW 6533 HA Nijmegen

Van € 910 tot 1.015 /mnd

Omschrijving

De appartementen hebben een oppervlakte van circa 68 tot 84 m². De woonkamer en het terras of balkon liggen op het zuiden. Vanuit de ruime entree heb je toegang tot alle kamers en de badkamer met douche, brede wastafel en 2e toilet. De open keuken is volledig ingericht met inbouwapparatuur. Heb je een appartement op de begane grond? Dan heb je een extra kamer om te slapen of te werken. De overige appartementen hebben 1 slaapkamer. Op de begane grond van het appartementengebouw liggen de inpandige bergingen. Parkeren kan in de wijk.

Omgeving

Onder Onnes is een woonwijk in Nijmegen. Je woont hier in het groen, maar het levendige stadscentrum van de stad is dichtbij. Je boodschappen doe je in een van de winkels in de buurt. Hier vind je ook scholen, kinderopvang en openbaar vervoer. Alles wat je nodig hebt, ligt om de hoek. Zo ook het beroemde Goffert Park, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, hardlopen of gewoon lekker ontspannen. En ook de bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Vanuit de wijk heb je een snelle aansluiting op de A50 (Eindhoven-Zwolle), A73 (Nijmegen-Venlo) en A15 (Nijmegen-Rotterdam).

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • A

  Galerijflat Van € 910 tot 1.010 /mnd
  • wonen 68 tot 84 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Toos Korvezeepad 7 Verhuurd 68 m² wonen 3 kamers € 975 /mnd
 • B

  Galerijflat € 1.010 /mnd
  • wonen 68 tot 84 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Toos Korvezeepad 2 Verhuurd 84 m² wonen 3 kamers € 1.210 /mnd
  Toos Korvezeepad 5 Verhuurd 84 m² wonen 3 kamers € 1.110 /mnd
 • C

  Galerijflat € 1.015 /mnd
  • wonen 81 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.