Grote Boel 6515 Nijmegen

Van € 950 tot 1.065 /mnd

Omschrijving

De huurwoningen van De Grote Boel liggen in de wijk Oosterhout, onderdeel van 'De Waalsprong'. De wijk is uitstekend bereikbaar. Vanuit De Grote Boel ben je snel bij de Mauritssingel (A325), zodat je makkelijk met de auto verder reist naar Nijmegen en Arnhem. Op maar vijf minuten fietsen ligt het NS station Nijmegen-Lent met directe aansluitingen naar Nijmegen, Arnhem en Zutphen. En ook met de bus of fiets is de binnenstad van Nijmegen eenvoudig te bereiken.

Handig voor alle voorzieningen die je van een stad mag verwachten: culturele instellingen (Poppodium Doornroosje, Concertgebouw de Vereeniging, Stadsschouwburg Nijmegen), gezellige (eet)cafés en restaurants, allerlei sportaccommodaties, meerdere ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen, zeer diverse winkels en natuurlijk scholen op alle onderwijsniveaus.

Maar voor heel veel voorzieningen hoef je de wijk niet eens uit. Met drie basisscholen, een middelbare school, diverse sport- en recreatiemogelijkheden, gezondheidscentra en winkels voor al je dagelijkse boodschappen is Oosterhout een perfecte plek voor jouw nieuwe thuis!

Woningen hebben een ruime woonkamer met keuken, moderne badkamer en separaat toilet.
Op de eerste etage 3 ruime slaapkamers en op de tweede etage een ruime zolder met mogelijkheid tot een 4e slaapkamer.

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Eengezinswoningen

  Tussenwoning Van € 950 tot 1.065 /mnd
  • wonen 122 tot 131 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Heinrich Böllstraat 44 Verhuurd 135 m² wonen 5 kamers € 1.165 /mnd