Straatakker Meijel 5768 GV Meijel

Van € 980 tot 1.100 /mnd

Omschrijving

Meijel is het Limburgse hart van de Peel. Het dorp ligt aan de zuidzijde van dit overweldigende natuurgebied. Het gemoedelijke Noord-Brabant is slechts een steenworp verwijderd. Ook ligt Meijel zéér gunstig ten opzichte van Weert, Venlo, Roermond en Eindhoven. Binnen dertig autominuten bent u in hartje centrum van elk van deze steden.

Langs de vele kanaaltjes aan de Noordoostkant van Meijel kunt u evenzeer eindeloos wandelen. U komt dan ongetwijfeld door het sfeervolle bosgebied Startebos. Tussen dit oude bos, de dorpskern en het woongebied Starteveld is het nieuwe plangebied Startebos gesitueerd. Met de uitvoering van dit bouwplan wordt Meijel vele bijzondere kwaliteitswoningen rijker. Een deel van het plangebied zal in gebruik blijven als recreatiegebied. Kenmerkend voor Startebos wordt de ruim opgezette verkaveling. In het gebied krijgen naast de woningen diverse groengebieden een plek als speelbos, kikkerpoel of wateropslag. Die afwisseling van open en dichte ruimten zal Startebos een informeel karakter geven.

Energienota nul
De woningen van MorgenWonen zijn gebouwd op een milieubewuste en zuinige omgang met energie. Hiervoor werd het concept MorgenWonergie® ontwikkeld: de woning levert zoveel energie op dat een gezin dat bewust met energie omgaat, geen energiekosten hoeft te hebben. MorgenWonergie® werkt als een belbundel, als de geboden hoeveelheid energie niet wordt overschreden zijn er geen energiekosten. Wordt deze wel overschreden betaalt de bewoner alleen de extra afgenomen energie.

NB. de energiekosten (berekend op € 120,00 per maand) zijn opgenomen in de huurprijs. U betaalt voor uw aansluiting wel vast recht.

De woningen aan de Straatakker

De woningen worden geheel afgewerkt opgeleverd. Zo zijn onder andere alle vloeren voorzien van vloerafwerking en is de woning uitgerust met een luxe keuken met apparatuur en een mooie, ruime badkamer.

In de ruime hal bevinden zich de meterkast, het toilet, een praktische nis voor de kapstok en de trapopgang naar de eerste verdieping. Naast de deurbel, de watermeter en de verdelers voor de 5 elektragroepen bevat de meterkast een modem voor draadloos internet en de Slimme Meter voor de zonne-energie. Op deze meter zijn zowel de opbrengst van de zonnepanelen als de verbruikte energie af te lezen.

De wanden en het plafond van het toilet bestaan uit aluminium sandwichplaten met een kern van MDF: mooi, duurzaam en onderhoudsarm. De vloer is afgewerkt met keramische tegels. De toiletruimte is voorzien van een hangend wandtoilet van Villeroy & Boch, waterbesparende frontbediening en roestvrijstalen accessoires.

De tuingerichte woonkamer met open keuken is ruim en licht en standaard uitgerust met vloerverwarming. Naast energiezuinige en aangename warmte zorgt dit voor extra inrichtingsvrijheid, doordat de kamer geen radiatoren heeft. De woonkamer heeft meerdere lichtpunten, dubbele stopcontacten, een dubbele aansluiting voor internet en tv en een thermostaat voor de temperatuurregeling.

De straatgerichte keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De luxe keuken wordt gebruiksklaar opgeleverd en is voorzien van de volgende A-merk apparatuur: royale koel/vriescombinatie, combimagnetron, easy touch inductiekookplaat, roestvrijstalen afzuigkap met halogeenverlichting en vaatwasser. De keuken heeft een praktische indeling en kenmerkt zich door de toepassing van mooie, duurzame en onderhoudsarme materialen.

De betonnen trappen naar de eerste verdieping en naar de zolder zijn fluisterstil. Beide trappen zijn afgewerkt met duurzame, onderhoudsarme vloerbekleding en voorzien van houten wandleuningen.

Op de eerste verdieping heeft de woning drie slaapkamers. De hoofdslaapkamer en een tweede slaapkamer liggen aan de rustige tuinzijde. Alle slaapkamers hebben vloerverwarming. De wanden zijn netjes afgewerkt en de vloeren zijn bekleed met esthetische, duurzame en onderhoudsarme vloerafwerking. Naast de reguliere stopcontacten heeft de hoofdslaapkamer bovendien een data-aansluiting en een loos extra aansluitpunt.

De badkamer ligt aan de voorzijde van woning. De wanden en het plafond bestaan uit aluminium sandwichplaten met een kern van MDF: mooi, duurzaam en onderhoudsarm. De vloer is afgewerkt met keramische tegels. De luxe badkamer is voorzien van een glazen douchecabine, hangend wandtoilet van Villeroy & Boch, badkamermeubel met 2 wasbakken en roestvrijstalen accessoires.

De zolder heeft een dakraam, is standaard voorzien van vloerbedekking en netjes afgewerkt met strakke dakplaten. Er is ruimte genoeg voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Op de zolder vinden we ook de aansluiting en aan- en afvoer voor de wasmachine.

Net als de gehele woning, worden ook de tuin en de berging kant-en-klaar met een hoog afwerkingsniveau opgeleverd. Inclusief tegelpad en gaashekwerk.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Straatakker Meijel - type A1

  2-onder-1-kapwoning Van € 980 tot 1.100 /mnd
  • wonen 110 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Straatakker 13 Verhuurd 102 m² wonen 5 kamers € 1.125 /mnd
 • Straatakker Meijel - type A2

  Tussenwoning Van € 980 tot 1.100 /mnd
  • wonen 110 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Straatakker Meijel - type A3

  Tussenwoning Van € 980 tot 1.100 /mnd
  • wonen 110 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.