Edith Piafstraat 232 t/m 258, Maurice Chevallierstraat 51 t/m 65

Lent
Van € 1.020 tot 1.221 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 22 (geen beschikbaar)
 • Wonen 119 tot 137 m²

Omschrijving

Deze ruime eengezinswoningen zijn gelegen aan de Maurice Chevalierstraat en Edith Piafstraat met de typerende lange gevels geven de woningen een luxe uitstraling. De woningen zijn van alle gemakken en comfort voorzien. De royale woonkamer met open, luxe en complete keuken bieden uw gezin een zee aan ruimte. De grote tuin op het westen met praktische berging is te bereiken middels openslaande tuindeuren.

Ligging en omgeving
In het noorden van Nijmegen, slechts door de Waalbrug gescheiden van het centrum, ligt Waalsprong.
In de waterrijke deelwijk Laauwik, gelegen aan Lent, proef je nog duidelijk het karakter van het oude dorp. Dit gecombineerd met de vele voorzieningen als winkels, diverse scholen, sportaccommodaties en Nijmegen binnen handbereik maken van Laauwik een ideale plaats om te wonen. Daarnaast ligt het multifunctionele centrum De Ster met o.a. een basisschool, kinderopvang en een jongerencentrum op steenworp afstand van de woningen en wordt in het naastgelegen Thermion-complex een gezondheidscentrum gevestigd. Maar ook als natuurliefhebber komt u niks te kort. In de directe omgeving liggen diverse natuurgebieden met prachtige waterpartijen en een grote verscheidenheid aan landschapstypes.

Bereikbaarheid
Laauwik is zowel per auto, fiets als openbaar vervoer goed te bereiken. Met een NS-station Nijmegen-Lent, de Waalbrug, de fietsbrug de Snelbinder, een fietsnetwerk, een groot aantal bushaltes en de Prins Mauritssingel met aansluitingen op de snelwegen A325 en A15 letterlijk om de hoek, is Lent vanuit zowel de stad als vanaf de noordkant prima bereikbaar. Ook is er al ingesprongen op het groeiende inwonertal door de aanleg van een nieuwe toegangsweg en een tweede stadsbrug.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Eengezinswoningen

  Vrijstaande woning Van € 1.020 tot 1.221 /mnd
  • wonen 119 tot 137 m² wonen
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Edith Piafstraat 256 Verhuurd 139 m² wonen 4 kamers € 1.180 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Edith Piafstraat 232 t/m 258, Maurice Chevallierstraat 51 t/m 65

Van € 1.020 tot 1.221 /mnd