Boerhavehof & Nobelhof 1433 JZ Kudelstaart

Van € 600 tot 1.100 /mnd

Omschrijving

*** vanaf 55 jaar ***

De Boerhaavehof en Nobelhof zijn gelegen in de groene en waterrijke omgeving van Kudelstaart, het complex bevat 93 woningen voor de actieve, vitale en enthousiaste 55-plusser. De appartementen variëren in oppervlakte tussen 74 en 107 m2 en worden verhuurd in de sociale én de vrije sector.

De Boerhaavehof en Nobelhof zijn ideaal voor mensen die midden in het leven staan en graag samen met andere bewoners dingen onderneemt. Het is een plek waar je fijn én betaalbaar kunt wonen in een ruim en luxe appartement. Het appartementencomplex is zeer goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en in de directe omgeving vind je meerdere winkels en horecagelegenheden.

De voordelen van Boerhaavehof en Nobelhof op een rij:
• Comfortabel, zelfstandig én veilig wonen;
• In het hart van Kudelstaart;
• Voorzieningen binnen handbereik;
• Aanbod van zorg en diensten door het zorgcentrum (indien gewenst);
• Sociale huurwoningen & Vrije sector huurwoningen (3- en 4-kamer appartementen).

Naast het passend toewijzen en de gebruikelijke verhuurvoorwaarden, worden er aanvullende voorwaarden gesteld op het gebied van leefstijl en motivatie. Een entree commissie bepaalt op grond van een ingediende motivatie en daaropvolgende kennismaking gesprekken wie uiteindelijk in aanmerking komt voor een woning. Zo zorgen we er samen voor dat de uiteindelijke bewoners aansluiten bij ons ideaal van een hecht netwerk buren die naar elkaar omkijken en samen het leven leuker en makkelijker maken.

Heeft u belangstelling?
Schrijf u dan nu in via onze website neem contact op met onze verhuur collega's via 088-533 00 00 of

- Alle informatie met betrekking tot de locatie is met zorg samengesteld. Deze is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. –

Woningtypen

Van de 93 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Boerhavehof & Nobelhof 3-kamer appartement

  Galerijflat Van € 800 tot 1.100 /mnd
  • wonen 57 tot 97 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Type A1

  Portiekflat Van € 600 tot 1.000 /mnd
  • wonen 74 tot 107 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.