Turfvaert

Kaatsheuvel
Van € 835 tot 900 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 27 (1 beschikbaar)
 • Wonen 109 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 160 tot 190 m²

Omschrijving

Let op dit is een algemene advertentie, er is momenteel helaas geen aanbod.

Turfvaert te Kaatsheuvel

Leuke eengezinswoning met drie ruime slaapkamers gelegen in sfeervolle wijk in Kaatsheuvel. De woning beschikt over een royale benedenverdieping met een grote woonkamer en halfopen keuken. Daarbij heeft de woning een mooie achtertuin en een praktische zolderkamer welke eventueel ingezet kan worden als extra, vierde slaapkamer.

De woningen aan de Turfvaert liggen in het Noord-Oosten van Kaatsheuvel bij De Molen aan de Vaartstraat. In de omgeving vindt u alle dagelijkse voorzieningen: supermarkten, winkels, basisscholen en sportverenigingen. Daarbij is het gebied goed ontsloten door verschillende (snel)wegen, waardoor u zich in een mum van tijd in steden als Tilburg en Den Bosch bevindt. Ook kunnen natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers hun hart ophalen in het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen, welke zich aan de grens van de gemeente bevindt.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

 • Turfvaart Type A

  Geschakelde woning Van € 835 tot 900 /mnd
  • wonen 109 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing