Gooierspark II

Huizen
Van € 760 tot 895 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 26 (geen beschikbaar)
 • Wonen 61 tot 75 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Aan de Huizermaatweg is een kantoor herontwikkeld naar een riant appartementengebouw: "Gooierspark". Deze elegante naam verwijst naar de ligging aan het park, met waterpartij en volwassen groen.

De woonlocatie Gooierspark is gelegen aan het park met volwassen bomen en water en op korte afstand van winkelcentrum Oostermeent. Tevens is de ligging nabij openbaar vervoer. De plaats Huizen voorziet in een goed voorzieningenniveau en is goed ontsloten ten aanzien van uitvalswegen. Het Gooi behoeft geen nadere toelichting wat betreft natuurschoon en chique dorpen met winkeltje, restaurants, musea, etc.

Opvallen bij dit complex zijn de ruime balkons! Door zulke grote balkons wordt de buitenruimte echt een onderdeel van het wonen. Ieder appartement heeft een unieke indeling en de oppervlaktes variëren van ca. 61m2 tot 75m2.

De appartementen hebben bijna allemaal 2 slaapkamers en kennen een hoog afwerkingsniveau. Zo is er een ruime badkamer met eigentijdse betegeling en veelal een 2e toilet. De open keuken is luxe hoogglans, compleet met inbouwapparatuur als vaatwasser, koelkast en magnetron. De schuifpui geeft toegang tot het balkon of, bij de appartementen op de begane grond, tot het eigen terras.

Op de begane grond heeft ieder appartement een fietsenberging en er is ruimschoots parkeergelegenheid. Uiteraard is het gebouw voorzien van een lift en intercom telefoon t.b.v. deurbediening. In de hal zijn de brievenbussen en het bellentableau.

* * * INTERESSE? * * *
Hebben wij uw interesse gewekt met bovenstaande informatie? Dan kunt u voor nadere informatie contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord voor meer informatie en vertellen u graag over onze bezichtigingsmogelijkheden.

* * * HUURVOORWAARDEN * * *
De voorwaarden die wij stellen aan u als nieuwe huurder van een woning in ons beheer kunt u op onze website terugvinden. Bij het kopje FAQ & DOWNLOADS

Aan de inhoud van deze informatie is de grootst mogelijke zorg besteed. Alle informatie is nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Gooierspark II - Appartement

  Portiekflat Van € 760 tot 895 /mnd
  • wonen 61 tot 75 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Huizermaatweg 3 d Verhuurd 75 m² wonen 3 kamers € 1.085 /mnd
  Huizermaatweg 5 Verhuurd 70 m² wonen 3 kamers € 1.026 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Gooierspark II

Van € 760 tot 895 /mnd