Helperzoom, Nolenslaan en Schaepmanlaan

Groningen
Van € 650 tot 1.000 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 86 (geen beschikbaar)

Omschrijving

In Coendersborg, een fraaie wijk in zuid-Groningen, verhuurt MVGM Woningmanagement eengezinswoningen en appartementen.

Indeling eengezinswoningen: entree, toilet en ruime woonkamer en gesloten keuken op de begane grond. Grote tuin met berging. Op de verdieping vier slaapkamers en de badkamer met ligbad of douche. De zolderverdieping is te bereiken via vlizotrap en is uitstekend te gebruiken als bergruimte. De woning is voorzien van een CV-installatie en deels van isolerende beglazing.

De indeling van deze gelijkvloerse appartementen is royaal: entree, L-vormige woonkamer met balkon, aparte keuken en bijkeuken . Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met ligbad. Op de begane grond is een ruime berging. In de omgeving van het complex zijn garageboxen te huur.

Zonnig huren: Eengezinswoningen

Wilt u geld besparen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het milieu? Het is voor u als huurder mogelijk te profiteren van de zon als energiebron, omdat deze woningen worden voorzien van zonnepanelen. De zonnepanelen worden geplaatst door installateur D & W Elektrotechniek een goede werking wordt gedurende de hele levensduur gegarandeerd. Voorwaarde is dat er sprake moet zijn van een gunstige ligging van de woning ten opzichte van de zon.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 86 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Helperzoom, Nolenslaan en Schaepmanlaan

Van € 650 tot 1.000 /mnd