Watersalamander 1 t/m 23

Goirle
Van € 895 tot 1.005 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (geen beschikbaar)
  • Wonen 80 tot 90 m²
  • Perceel 150 tot 250 m²

Omschrijving

Binnenkort in de verhuur
Nieuwbouwplan Surfplas ligt in Goirle op korte afstand van de A58. Kom je vanuit Breda of Eindhoven, dan ben je binnen no-time in het dorp of bij de woonwijk. Aan recreatieplas De Katsbogte ligt nieuwbouwplan Surfplas. Hier woon je aan het water en kijk je uit over de schitterende waterplas.

Natuur om de hoek
De schitterende natuur in de omgeving van Goirle is toch wel dé reden waarom mensen zo graag in dit dorp willen wonen. De waterplassen en de rustgevende bosgebieden Gorp en Rovert zorgen voor een ontspannen sfeer met mooie wandel- en fietsroutes. Blijf je liever wat dichter bij huis? Kies dan voor een wandeling met het gezin door het landschap dat direct aan Surfplas ligt. Het landschap is onderdeel van een ecologische zone waar flora en fauna volop aanwezig is.

Bereikbaarheid Surfplas
Vanaf het centrum in Goirle ben je met de auto binnen 5 minuten bij Surfplas. En ook met de fiets doe je er maar ongeveer 6 min. over. Naar het centrum in Tilburg fiets je in ongeveer 20-25 minuutjes en met de auto doe je er ongeveer een kwartiertje over. Ook met het openbaar vervoer ben je in Surfplas Goirle snel thuis of in Tilburg. De dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de Tilburgseweg op circa 10 min lopen.

Alle voorzieningen in de buurt
In Surfplas kunnen kinderen gewoon op straat spelen en scholen staan om de hoek. Hapje eten of gezellig borrelen? Met 5 minuten fietsen ben bij je vrienden of collega’s in het centrum van Goirle. En wil je meer of wat anders? Stap in de auto en je bent binnen een kwartiertje in Tilburg. Klinkt goed hè?

Van basisschool tot theater

In het centrum van Goirle zijn diverse winkels, dorpse terrasjes en restaurants. Er zijn diverse basis- en middelbare scholen en sportvoorzieningen voor iedereen. Wil je even een grotere stad in? Op een kwartiertje rijden ligt het gezellige centrum van Tilburg. Ga lekker een avondje stappen met familie en vrienden, een dagje winkelen, pak een filmpje in de bioscoop of bezoek een theatervoorstelling.

Deze woningen zullen door ons verhuurd worden. Wilt u geïnformeerd worden zodra wij starten met het verhuren van deze woningen? Meldt u dan snel aan!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Watersalamander 1 t/m 23 - Eengezinswoning

    Vrijstaande woning Van € 895 tot 1.005 /mnd
    • wonen 80 tot 90 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Watersalamander 1 t/m 23

Van € 895 tot 1.005 /mnd