Meerrijk - Anthony fokker Blok B6 5658 LM Eindhoven

Van € 1.002 tot 1.082 /mnd

Omschrijving

Meerhoven - Een schitterend stukje Eindhoven

De wijk Meerhoven bestaat uit Grasrijk, Zandrijk, Bosrijk en Waterrijk. Meerrijk vormt het hart van die nieuwe wijk. Wanneer meerrijk helemaal gereed is, wonen hier ongeveer 12.000 inwoners. Meerhoven is gelegen aan de rand van Eindhoven. De wijk heeft de knusheid van een dorp, maar kent dankzij de centrale ligging en goede bereikbaarheid de dynamiek van de grote stad. Meerhoven ligt slechts op 10 autominuten afstand van het centrum van Eindhoven. Dankzij de uitstekende ligging nabij de snelwegen A2, A58 en A67 zijn ook steden als ?s Hertogenbosch en Tilburg in minder dan een half uur te bereiken.

In meerhoven heeft u werkelijk alles bij de hand. Het prachtige Park Meerland en de winkels in Meerrijk zorgen ervoor dat u nooit ver van huis hoeft. Maar natuurlijk is er ook in de omgeving van Meerhoven genoeg te beleven. Houdt u van de natuur, dan voelt u zich niet alleen in Park Meerland thuis, maar ook in de nabijgelegen Kempen, De Oirschotse Heide en de Loonse en Drunense Duinen.

De 24 appartementen van Blok B6 zijn gesitueerd aan het sfeervolle plein. Dankzij de kleinschalige opbouw van het appartementengebouw, kunt u heerlijk intiem wonen. Alle 24 appartementen beschikken over een eigen balkon waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en een separate berging in de ondergelegen stallingsgarage.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Woningtypen

Van de 24 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Meerrijk Anthony fokker Blok B6 - Hoekappartement

  Galerijflat Van € 1.002 tot 1.082 /mnd
  • wonen 105 tot 112 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Meerrijk Anthony fokker Blok B6 - Tussenappartement

  Galerijflat Van € 1.002 tot 1.082 /mnd
  • wonen 106 tot 108 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Meerwater 76 Verhuurd 106 m² wonen 3 kamers € 1.080 /mnd