Beryl / Diamantring 5629 GG Eindhoven

Van € 957 tot 1.100 /mnd

Omschrijving

Luxe twee-onder-een-kap huurwoningen met garage.

Eindhoven verschilt nogal van de doorsnee steden. Een stad die, om haar te kunnen waarderen, vraagt om ontdekt te worden. Ruim van opzet, internationaal georiënteerd, jong en bezig. Het aparte, heel eigentijdse karakter van Eindhoven heeft alles te maken met de explosieve ontwikkeling van provinciestadje tot ‚‚n van Europa's meest moderne regionale hoofdsteden. De lichtstad is uitgegroeid tot een toonaangevend commercieel, industrieel en cultureel centrum van internationale allure. Met alles wat daarbij hoort. Wereldwijd befaamde bedrijven, een eigen vliegveld en uitstekende hotels. Maar ook grote variatie aan winkels, warenhuizen, disco's, bars, terrasjes en eetgelegenheden. En alles op het gebied van cultuur, sport en recreatie. Omringd door de mooiste natuurgebieden, typisch Brabants. Net als de gezelligheid. Want die is gebleven!

Ten noorden van het stadscentrum, nabij het Henri Dunantpark, is een van de jongste wijken van Eindhoven "Blixembosch" genaamd, gerealiseerd. Blixembosch is een wijk met veel eigen voorzieningen variërend van medische en sportieve voorzieningen tot winkels, scholen en een kerk. Een doordacht wegennet maakt alle voorzieningen bereikbaar voor wandelaars, fietsers en auto's. Via hoofdwegen wordt de wijk ontsloten met openbaar vervoer. Maar ook per auto is een prima verbinding met het regionale en nationale wegennet mogelijk.

De zeer ruime en luxueuze uitgevoerde woningen zijn voorzien van een ruime tuin die vanuit de woning en de garage bereikbaar is via een riant terras. De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant van de woning. Via de hal, met daarin de trapdoorgang en een toilet, komt u in de ruime L-vormige woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de eethoek met de open keuken. De voorzijde van de woning vormt de zithoek. Naast drie comfortabele slaapkamers en een royale badkamer met ligbad, douche en tweede toilet, zijn de woningen voorzien van een grote afgewerkte zolderkamer waar zich de aansluitingen voor de wasmachine en condensdroger bevinden.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Beryl & Diamantring Type A - B

  2-onder-1-kapwoning Van € 987 tot 1.100 /mnd
  • wonen 123 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Beryl & Diamantring Type C

  Vrijstaande woning Van € 957 tot 987 /mnd
  • wonen 123 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.