Flowcoatstraat

Eindhoven
Van € 1.060 tot 1.095 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 20 (geen beschikbaar)
 • Wonen 82 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Altijd al middenin de bruisende stad Eindhoven willen wonen? Dit kan! Strijp-R is een nieuwe, dynamische woonwijk in Eindhoven en is uitgebreid met 20 huurappartementen.De 3-kamerappartementen vanaf 80 m2 beschikken over een moderne keuken en badkamer. Daarnaast hebben ze een eigen parkeerplaats achter de woning en berging in de kelder. De appartementen zijn gelegen op loopafstand van het treinstation Strijp-S.

Appartementen
· Wonen in de meest opkomende wijk van Eindhoven
· Oploopafstand van het treinstation en op fietsafstand van het centrum
· 3- kamerappartementen
· Hoog afwerkingsniveau
· Woonoppervlaktes vanaf 80 m2
· Moderne keuken en badkamer

Doelgroep
De woningen zijn geschikt voor elke soort doelgroep: een ouder stel kan zonder problemen met de lift naar hun luxe appartement. Een jong stel kan hier ook zeker genoeg ruimte vinden en een jonge alleenstaande vader kan hier heerlijk thuiskomen na een dag werken. In dit nieuwe stadsdeel wacht een heerlijke en moderne woning, welke van alle gemakken voorzien is.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of hebt gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Flowcoatstraat- Type A (hoek)

  Galerijflat Van € 1.060 tot 1.095 /mnd
  • wonen 82 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Flowcoatstraat- Type B (tussen)

  Galerijflat Van € 1.060 tot 1.095 /mnd
  • wonen 82 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing