Energiekwartier

Den Haag
Van € 850 tot 1.515 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 101 (geen beschikbaar)
 • Wonen 188 tot 240 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Modern, strak en robuust. Zo herken je de woontoren waarin de 100 huurappartementen van Energiekwartier zich bevinden. Speels uitstekende balkons, lichte gevels. In totaal 100 appartementen, verdeeld over 12 verdiepingen. Er zijn negen verschillende woningtypen.

Energiekwartier prikkelt & verrast

Een stoer gebied met grote contrasten. De industriële Elektriciteitsfabriek, vroeger dé stadscentrale, nu deels kantoren en deels broedplaats van culturele roducties,kenmerkt de historie van het gebied. Een gebied dat nu compleet getransformeerd wordt tot een prettige, veilige, groene en gezellige woonomgeving. Gevarieerd: naast de monumentale en industriële panden komen hier straks woningen in alle categorieën en prijsklassen. Uiteraard met behoud van het stoere karakter, dat zo goed hier past.Direct naast de appartementen van Energiekwartier ligt stadspark De Verademing. Dit park krijgt een geheel nieuwe inrichting; groener, veiliger en mooier. Een heerlijke plek voor alle bewoners om te ontspannen, te spelen en te sporten. Een plek voor ontmoeting. Hier valt genoeg te beleven.

Centrale ligging binnen de stad
Direct aan de historische singelgracht rond de binnenstad ligt het Energiekwartier. Officieel maakt het deel uit het populaire Regentessekwartier.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 101 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Loosduinseweg

  Bovenwoning en benedenwoning Van € 850 tot 1.515 /mnd
  • wonen 188 tot 240 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Loosduinseweg 75 -D Verhuurd 76 m² wonen 6 kamers € 1.075 /mnd
  Loosduinseweg 75 C Verhuurd 76 m² wonen 3 kamers € 1.049 /mnd

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Energiekwartier

Van € 850 tot 1.515 /mnd