Anna van Buerenplein 59 t/m 280

Den Haag
Van € 1.150 tot 4.500 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 106 (geen beschikbaar)
  • Wonen 90 tot 265 m²

Omschrijving

Share your home
New Babylon brengt Den Haag definitief de eenentwintigste eeuw in.
De architectuur van New Babylon oogt strak, futuristisch en stijlvol. De twee hoogbouwaccenten steken bijna soeverein het luchtruim boven Den Haag in. De bijzondere belijning maakt van New Babylon een blikvanger die in geen enkele andere stad ter wereld zou misstaan. De materialen zijn hightech en ademen de sfeer van de nieuwe technologie. Tegelijkertijd oogt New Babylon uitnodigend, door het gebruik van het vele glas.

Ervaar de ruimte in New Babylon
Dwingt het exterieur van New Babylon al veel bewondering af, het interieur van het gehele gebouw is met eenzelfde creatieve hand vormgegeven. Het eerste wat je opvalt is de letterlijke beleving van ruimte. New Babylon is openen transparant. De verschillende functies van het gebouw zijn op een logische manier in elkaar geïntegreerd. Hier heerst dynamiek, zonder dat je dynamiek ervaart. Het maakt New Babylon tot een prettige locatie om te verblijven, tot een uitnodigend centrum-in-het-centrum als je wilt shoppen, iets wilt eten of ’s avonds wilt uitgaan.

Het hart van New Babylon is het indrukwekkende atrium, de entree naar de diverse functies. Het is een plek met allure, een plek die je laat ervaren hoe ruimtelijk New Babylon eigenlijk is. Die indruk wordt nog eens versterkt
door het inventieve gebruik van versterkende elementen. Een loopbrug als decoratieve verbinding in het winkelcentrum bijvoorbeeld, sfeervolle patio’s, een balustrade en binnentuinen. Een decor zoals je verwacht in wereldsteden.

Full time servicemanager
En er is nog iets dat New Babylon outstanding in every detail maakt: het servicepeil. Neem bijvoorbeeld de lobby. Daar vind je een fulltime servicemanager die ieder moment van de dag voor je klaar staat om het leven te veraangenamen. De servicemanager kan voor je je logés onderbrengen in het Eden Hotel, neemt pakketjes aan en vangt bezoekers van New Babylon Residences bij binnenkomst op. Die aanwezigheid geeft jou en je gasten ook een gevoel van veiligheid.

Het gemak van bereikbaarheid, het voordeel van parkeren.
Wonen in de stad. En toch optimaal bereikbaar zijn. Het is het voordeel van New Babylon Residences. Je woont immers pal aan een van de grootste knooppunten van openbaar vervoer in
Nederland, het vernieuwde Centraal Station. Trein, tram en bus staan je ten dienste voor elke bestemming. Met de snelle treinverbinding kun je in ca. 35 minuten op Schiphol zijn. Iets verder weg ligt Station Hollands Spoor, het tweede NS-station. De efficiënte RandstadRail brengt weer alle regionale bestemmingen binnen bereik, zoals Rotterdam Airport. En via het lokale openbaar vervoer kun je snel elke bestemming in de stad bereiken.
Ook al woon je in hartje Den Haag, je kunt nog steeds met de auto alle kanten uit. Via de uitvalswegen ligt het gehele Nederlandse snelwegennet aan je voeten. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een veilige plek voor je auto. Vanuit de parkeergarage heb je via de lift een rechtstreekse toegang tot je eigen appartement. Die eenvoudige bereikbaarheid is een belangrijke toegevoegde waarde voor je woonplezier.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 106 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

  • Anna van Buerenplein 59 t/m 280

    Penthouse en bovenwoning Van € 1.150 tot 4.500 /mnd
    • wonen 90 tot 265 m² wonen
    Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

VGM NL verhuurmakelaar

Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Anna van Buerenplein 59 t/m 280

Van € 1.150 tot 4.500 /mnd