Maasvallei

Den Bosch
Van € 1.225 tot 1.265 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 42 (geen beschikbaar)
 • Wonen 105 tot 110 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 200 tot 300 m²

Omschrijving

De woningen zijn gelegen in de wijk Maasvallei. In de wijk zijn verschillende winkels, lagere scholen en sportvoorzieningen aanwezig. Zowel het Maasoevergebied en recreatiegebied De Noorderplas zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het stadscentrum van 's-Hertogenbosch is snel te bereiken. Met de stadsbus bent u binnen 10 minuten midden in de binnenstad. Ook per fiets en auto is de binnenstad goed bereikbaar.

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. In de hal/entree bevinden zich de trapopgang, de meterkast en een toilet. De woning heeft een traditionele indeling met aan de voorzijde van de woning de woonkamer en aan de achterzijde de keuken en de eethoek. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin. De type A woningen beschikken over een erker waardoor de eethoek wat groter is.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, een douche, een wastafel en een toilet. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar. Deze is eventueel te gebruiken als extra slaapkamer. Iedere woning beschikt over een aan de woning gebouwde garage.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 42 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Maasvallei Type A

  Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Van € 1.225 tot 1.265 /mnd
  • wonen 110 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Maasvallei Type B

  Geschakelde woning Van € 1.225 tot 1.265 /mnd
  • wonen 105 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Krokusvallei 11 Verhuurd 105 m² wonen 5 kamers € 1.270 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing