Arena

Den Bosch
Van € 1.155 tot 1.317 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 40 (geen beschikbaar)
 • Wonen 85 tot 94 m²
 • Aantal kamers 3 tot 4

Omschrijving

‘s-Hertogenbosch! Een stad waar mensen zich thuis voelen. Een vitale stad die voortbouwt op een krachtig fundament, deels geschonken door het verleden, maar ook bepaald door kwaliteitsslagen van recente aard. ‘s-Hertogenbosch is geliefd om zijn gezichtsbepalende cultuurhistorie, dat levendige Bourgondische, maar de afgelopen decennia (inter)nationaal meer en meer om zijn moderne, dynamische en bedrijvige karakter. Een stad met een sterke identiteit, mede opgebouwd vanuit haar functie als hoofdstad van Noord-Brabant, centrumfunctie in een economisch belangrijke regio, hoge sportieve en culturele uitstraling en rijke schakering aan bedrijven. Wie 's-Hertogenbosch ontmoet, ontmoet dynamiek en gezelligheid.

In het kernwinkelgebied van het stadscentrum nabij markt Burgemeester Loeffplein, op loopafstand van NS-Station ligt het appartementencomplex De Arena op enkele meters van sfeervolle terrassen, het gezellige marktplein, vele winkels en de karakteristieke waterlopen van de Binnendieze.

De Arena. Een 'landmark' en ontmoetingsplaats, telt 4 woonlagen boven 2 winkellagen en 2 parkeerlagen. Het complex bevat 40 3- en 4 kamerappartementen in het hogere huursegment. Ieder appartement heeft een ruimte woonkamer, bijkeuken en afsluitbaar balkon, loggia genaamd. Tevens beschikt ieder appartement over een gescheiden berging. In de appartementen zijn de efficiënte indeling en de luxe afwerking evident. De apparatuur in de keuken, het ligbad, de aparte douche, het gebalanceerde ventilatiesysteem en de videofooninstallatie verhogen het woonplezier. De appartementen zijn voorzien van liften en afgesloten centrale entreepartijen. De kleinschaligheid van het complex bevordert de veiligheid en privacy van de bewoners. De entrees bevinden zich aan de Pastoor de Kroonstraat evenals op de hoek van Tolbrugstraat en Mathildastraat.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Arena Type I

  Galerijflat Van € 1.165 tot 1.202 /mnd
  • wonen 85 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • Arena Type II

  Galerijflat Van € 1.155 tot 1.317 /mnd
  • wonen 87 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Arena 134 Verhuurd 87 m² wonen 3 kamers € 1.062 /mnd
  Arena 147 Verhuurd 87 m² wonen 3 kamers € 1.085 /mnd
  Arena 158 Verhuurd 94 m² wonen 4 kamers € 1.267 /mnd
 • Arena Type III

  Galerijflat Van € 1.307 tot 1.317 /mnd
  • wonen 94 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing