Caapse Hoek Capelle a/d Ijssel 2909 VB Capelle aan den IJssel

Van € 900 tot 1.540 /mnd

Omschrijving

In de jonge wijk Fascinatio is een modern (huur) appartementencomplex gerealiseerd met appartementen van 68 m² tot 105 m² met 3- en 4-kamers en een luxe instapklare afwerking.
Het moderne appartementengebouw is uitgevoerd met een gemeenschappelijk binnengebied, parkeergelegenheid in de garage onder het gebouw en parkeren op het buitenterrein.
Alle appartementen zijn energiezuinig en voorzien van een ruime eigen buitenruimte/balkon, parkeerplaats, berging.

De appartementen zijn voorzien van een moderne badkamer, moderne keuken uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur en afgewerkte PVC vloer en wanden.
De ligging is zeer gunstig ten opzichte van de vele voorzieningen waaronder het openbaar vervoer (metro, bus) en de uitvalswegen (A16 en A20). Zowel het centrum van Capelle ad IJssel als ook het centrum van Rotterdam is binnen enkele minuten te bereiken.

De wijk Fascinatio ligt aan de rand van gemeente Capelle aan den IJssel en de stad Rotterdam. In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn de vele voorzieningen te vinden waaronder winkels, restaurants, theater, zwembad, basis - en middelbare scholen, recreatievoorzieningen en sportgelegenheden.
Er is een uitgebreid openbaar vervoer netwerk waarbij onder andere het centrum van Rotterdam binnen circa 10 minuten te bereiken is.

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • 3-kamer appartement

  Bovenwoning Van € 900 tot 1.245 /mnd
  • wonen 70 tot 90 m² wonen
  Er zijn geen huizen van dit type beschikbaar. Het is op dit moment onbekend wanneer er weer huizen beschikbaar komen. Bewaar dit complex en we mailen je direct wanneer de beschikbaarheid verandert.
 • 4-kamer appartement

  Tussenverdieping Van € 1.530 tot 1.540 /mnd
  • wonen 100 tot 105 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Onacklaan 304 Verhuurd 91 m² wonen 4 kamers € 1.525 /mnd