Anna van Lotharingentoren

Breda
Van € 880 tot 1.050 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 48 (geen beschikbaar)
 • Wonen 91 tot 101 m²
 • Aantal kamers 3

Omschrijving

Wonen, werken, leven

Aan de noordoostzijde van Breda Centraal zijn appartementen gerealiseerd die voldoen aan de moderne woonwensen van zowel jongere als oudere bewoners. De woningen zijn direct toegankelijk vanaf het parkeerdek of de woningentree aan de Speelhuisstraat. Vanuit de entree met een dubbelhoge lifthal kun je de veilige fietsenstalling in de gezamenlijke patio bereiken.

De appartementen variëren in grootte van 66 m2 tot 173 m2. Elk appartement heeft een ruime buitenruimte over de volle breedte van het appartement. De appartementen zijn voorzien van een moderne keuken en tijdloos sanitair en tegelwerk. De woningen geven aan de ene zijde zicht op de fraai ingerichte binnentuin en aan de andere zijde biedt de royale buitenruimte zicht op een van de aantrekkelijkste hoven van het stationscomplex.

Diverse complete woningtypes

CT1 Buitenkans:
Wonen en werken in uniek hoekappartement!
Beneden heb je een heerlijke werkruimte (41 m2) met een aparte entree. Ideaal als kantoorruimte, atelier of studio. Wonen doe je boven. In het twee kamerappartement met fraaie ramen en uitzicht op de Speelhuislaan. Een buitenkans voor de succesvolle starter of de creatieve eenpitter.

CT2 Tweekamerappartement:
Lekker werken, lekker wonen
Beneden heb je een royale werkruimte (51 m2) met een aparte entree. Ideaal als kantoorruimte, atelier of studio. Wonen doe je boven. In het twee kamerappartement met aan de ene kant uitzicht op de fraai ingerichte binnentuin. Aan de andere kant toegang tot de royale buitenruimte met zicht op het groen van het stationscomplex.

CT3 Driekamerappartement:
Alle ruimte, ook voor logerende vrienden of (klein)kinderen
Geen werkruimte nodig, maar wel heerlijk en comfortabel wonen in hartje Breda? Kies dan voor een driekamer appartement. Met aan de ene kant uitzicht op de fraai ingerichte binnentuin. Aan de andere kant toegang tot de royale buitenruimte met zicht op het groen van het stationscomplex.

Reizen, wonen, werken, winkelen en vooral genieten. Breda Centraal brengt al deze activiteiten samen in één gebouw. Het nieuwe mobiele hart van Breda. Wordt dit jouw nieuwe thuis in bourgondisch Breda?

Het gemak van wonen in Breda Centraal
Je auto staat veilig op het dak geparkeerd. Beneden rijdt de Sneltrein naar Schiphol, de stoptrein richting Rotterdam is juist vertrokken. Onder het spoor in de ruimtelijke en lichte lobby is het een gezellige drukte. Mensen begroeten en ontmoeten elkaar. Thuisgekomen geniet je van de ruimte en rust je uit van de drukte van de dag. Vanuit de loggia lonkt de gezelligheid op het plein. Hartje Breda ligt op een steenworp afstand.

Bourgondisch Breda ligt aan jouw voeten
Het rijke verleden en het bruisende heden gaan in Breda naadloos in elkaar over. Een sprankelende stad met een sfeervol, historisch stadshart. Breda nodigt je uit! Kom winkelen, bezoek het Chassé- theater, beleef een sportief “Avondje NAC’ en proef de Brabantse gezelligheid in de vele Café’s, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda Centraal!

Bereikbaarheid
De grootste verleiding van wonen op deze markante locatie is natuurlijk de optimale bereikbaarheid met de trein. Een treinreis naar Amsterdam duurt 67 minuten. De HSL verbinding brengt je gemakkelijk naar Antwerpen, Parijs of in 24 minuten naar Rotterdam. Nog een voordeel van het wonen in een station: de taxi en de bus zijn binnen handbereik.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Woningtypen

Van de 48 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Anna van Lotharingentoren - type CT3

  Portiekflat Van € 880 tot 1.050 /mnd
  • wonen 91 tot 101 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Anna van Lotharingentoren 18 Verhuurd 101 m² wonen 3 kamers € 990 /mnd
  Anna van Lotharingentoren 34 Verhuurd 101 m² wonen 3 kamers € 990 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing